hirdetes

Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

Sz.F.
Férfiak rangsora, avagy kiből lesz a legjobb apa a csillagjegyek alapján!

7. Szűz

A Szüzek jó példák lehetnek a gyermekek előtt. Hűségesek, kedvesek és szorgalmasak. Ezek nagyon fontos jellemvonások egy növekvő gyermek számára. Egészséges és boldog gyermekeket nevelhetnek fel.

6. Nyilas

A Nyilasok nagylelkűek és önzetlenek, idealisztikus gondolkodásmóddal. Igyekeznek mindig megoldást keresni a problémákra és kompromisszum készek, ha a gyerekről van szó. Arra koncentrálnak, hogy meghallgassák őket, ahelyett, hogy gátolnák őket bármiben is.

5. Bak

A Bakok jók abban, hogy az idejüket megfelelően osszák be és ápolják kapcsolataikat. Nagyon felelősségteljesek és tudják, hogy mi a jó és mi a rossz. A szülőség számukra gyerekjáték, hiszen nagyon stabilak, megoldás orientáltak és mindig képesek a legjobb döntést meghozni a gyermek számára.

hirdetes

4. Halak

A Halak szeretetteljesek, szelídek és művészi hajlamúak. Nagyon széles a világlátásuk és ez hasznos a gyermeknevelés szempontjából. Nyitottak a különböző kultúrákra, művészetekre és tanokra, éppen ezért képesek lesznek megmutatni a gyermeküknek, hogy többet kínál a világ számukra, mint amit a környezetükben tapasztalnak. Garantáltan jó apa válik belőle.

hirdetes

3. Mérleg

A Mérlegek nagyon együttműködőek és jó szociális képességekkel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok az élet minden területén, így a szülői szerepben is nagy hasznukra válik. Igazságosak és kegyesek és ezzel a hozzáállással arra tanítják a gyermeküket, hogy elfogulatlanul és ne egyoldalúan álljanak a világhoz. Jó példaként állnak a gyermek előtt, aki ezt a saját gyermekének is átadhatja majd.

2. Rák

A Rákok hűségükről és érzelmességükről híresek, amelyet nem rejtenek véka alá. A gyermekeknek olyan szülőre van szükségük, aki fizikai és érzelmi támaszuk is tud lenni egy személyben. Szükségük van rá, hogy egy szülő tűzön-vízen át kitartson mellettük. A bizalom elengedhetetlen a jó szülő-gyermek kapcsolathoz és ezzel a Ráknak nincs problémája.

1. Vízöntő

A Vízöntők szeretnék a világot egy jobb hellyé varázsolni és szeretnék, ha gyermekeik abban nőhetnének fel. Példamutatóak és azt tanítják a gyermekeiknek, hogy úgy bánjanak másokkal, ahogyan szeretnék, hogy velük is bánjanak. Egy Vízöntő apára csak büszke lehet az ember.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kendermagos magyar tyúk

Kendermagos magyar tyúk: Tenyésztése az 1890-es évek elején kezdődött Szolnokon, próba... Tovább

Június

Június: az első nyári hónap, melyet a népi nyelvek az alábbi módon neveztek el: Napisten... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!