hirdetes

Tavaszindító márciusi programok országszerte – Fesztiválok, parádé, nemzeti ünnep, disznótoros és minden mi szem szájnak ingere!

ZH
tavaszindító programok

6.    Huszáros nap a Skanzenben

Március 15.-e alkalmából, a forradalom emléknapján a Skanzen ismét megnyitja kapuit és huszárok népesítik be a Skanzen területét. 2023-ban ráadásul Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója is lesz, így irodalmi munkássága játékos formában elevenedik meg a programok során.
Ezen a napon megismerkedhetünk a március 15-i ifjak történetével, próbára tehetjük tudásunkat a „kiképző iskolában” és a zenés verbunkolás során felcsaphatunk katonának.

7.    Pálinka, Bor és Kolbászfesztivál 2023 Agárd

A gasztronómiai élvezeteken kívül családi programok is várják az érdeklődőket március 17-19. között a Pálinka, Bor, és Kolbászfesztiválon Agárdon, a Szabadstrandon.

8.    Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2023

Három hétig szóló és duó színházi produkciók és zenei programok érkeznek Szentendrére március 17-től április 2-ig a Szentendrei Tavaszi Fesztiválon. Rengeteg program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt az egyik legszebb városunkban, hogy mindennapra jusson egy kis tavaszi mulatság!

hirdetes

9.    Váci Tavaszi Fesztivál

hirdetes

Koncertek, színházi előadások, szórakoztató- és gyermekprogramok várják az érdeklődőket március 18-május 27. között. A Váci Tavaszi Fesztivál az egyik legrangosabb kulturális eseménysorozat.

10.     Nagykanizsai Tavaszi Művészeti Fesztivál 2023 

1993-ban indult útjára Nagykanizsán az a kulturális rendezvénysorozat, amely – a tavasz, a megújulás jegyében – csokorba kötötte a nívós művészeti programokat, s a közönség számára valódi különlegességeket kínált. Március 20-április 4. között rendezik meg újra Nagykanizsán a Tavaszi Művészeti Fesztivált.

11.    Szegedi Toros Pálinkafesztivál 2023

2023. március 23-26. között rendezik meg a Szegedi Toros Pálinkafesztivált a Dóm téren. A tizenkettedik Szegedi Toros Pálinkafesztiválon ismét hazánk legfinomabb pálinkái és a hagyományos disznótoros ételek, de helyet kapnak a termelői borok, kézműves sörök, sajtok és egyéb gasztronómiai ínyencségek is. Vidámparkkal, játszóházzal, ünnepi programokkal, látványos bemutatókkal az egész család számára garantált a kikapcsolódás.

12.     Made in Debrecen 2023

A nagy sikerű Made in Pécs Fesztivál ismét Debrecenbe költözik, hogy egy napra megmutassa Debrecen zenei palettáját. Játszhatsz a zenekaroddal, vagy egyénileg, népzenét vagy metált, hangosan vagy halkan. A koncerteknek a belváros hét helyszíne ad otthont március 25-én.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kései szegfű

Kései szegfű: nemzeti értékünknek számít, melyet szigorúan tilos leszedni vagy letaposni. A... Tovább

Kárpáti György

Kárpáti György: Kárpáti György a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás