hirdetes

Libegők éjszakája szeptemberben: 5 helyszínen az ország legszebb vidékei felett

VN

Egyszer már megrendezték a libegők éjszakáját még a nyáron, nagy sikert aratott? De meglepődik ezen bárki is, hogy ekkor érdeklődés volt egy ilyen nagyon jól kitalált, nem kicsit különleges program iránt? Ki ne akarna egy nyári, vagy éppen kora őszi estén az ország legszebb vidékei felett, valamint a csillagok alatt libegőzni? Mi biztosan nem mondanánk nemet, és ha te sem szeretnél, akkor olvass tovább, ugyanis mutatunk minden részlete!

Libegők éjszakája 2022 szeptember

Libegők éjszakája szeptemberben

Fedezd fel hazánk legszebb tájait a levegőből, a csillagok fénye alatt! Vagyis pattanj libegőre szeptember 10-én, amikor is 5 helyszínen is lehetőség lesz az éjszakába nyúló libegőzésre. Egyedülálló kilátásra, soha nem látott csodás panorámára számíthat mindenki, aki részt vesz bármelyik helyszínen is ezen a csodás programon. Nemcsak Budapestet lehet felfedezni madártávlatból, hanem a Mátrának, és a Bakonynak is bizonyos részeit, de a Bükk és a Zempléni hegység sem marad ki a sorból. A helyszíneken jellemzően programok kísérik az éjszakai libegőzésre érkezetteket. A részt vevő libegők listája:

  • Zugligeti Libegő, Budapest
  • Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely
  • Síaréna Vibe Park – Eplény
  • Libegőpark – Lillafüred
  • Oxygén Adrenalin Park – Sástó 
  • hirdetes

A képet a Lillafüredi Libegőpark tette közzé, ha valakit már el is csábított akkor egy kis bónusz: Éppen most nyitotta meg a kapuját a legendás Lilalfüredi Zsófia kilátó! 

hirdetes

Hogyan Zajlik a Libegők éjszakája szeptemberben?

A Zugligeti Libegőt egészen 18 órától éjfélig vehetik használatba a Libegők Éjszakájára érkezők. Jegyet váltani elővételben is lehet, méghozzá a  Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban nyitvatartási időben, aminek ára 3000 Ft, és fontos, hogy kizárólag készpénzes fizetés lehetséges! Amennyiben maradnak el nem adott jegyek, azt a helyszínen 17:00-tól lehet megvásárolni, a Múzeumban csak 15:00-ig lehetséges az esemény napján jegyet venni. A libegők szállítási kapacitás miatt a jegyek is korlátozott számban érhetőek el. Csak ezzel a jeggyel lehet a rendezvényen részt venni. 3 év alatti gyerekek díjmenetesen utazhatnak. A rendezők kérik, hogy mindenki időben érkezzen az eseményre is, várhatóan sokan lesznek, de indulnak retró autóbuszok a Széll Kálmán térről sűrített menetrenddel, az  R158-as autóbusz a Széll Kálmán tér és Zugliget között fog közlekedni, más megállókban nem lehet felszállni rá, a Nyugatitól is indul menetrendszerinti busz, azoknak, akik vidékről érkeznek, ez egy jó opció.

Minden más fontos részletet a szeptemberi Libegők éjszakájával kapcsolatban a szervezők oldalán találhattok meg! Addig is véssétek be a szeptember 10-i dátumot a naptárotokba, és ne maradjatok le az ősz egyik legkülönlegesebb eseményéről!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gyilkos-tó

Gyilkos-tó: Erdély egyik fő látványossága, melyhez ezernyi legenda csatolható. A Gyilkos-tó... Tovább

Tatárjárás

Tatárjárás: A vérzivataros időkben sok vész pusztított az országban, egyik közülük a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!