hirdetes

Az év legelső fesztiválja online startol: Maradj Otthon! fesztivál, amit a kanapédból élvezhetsz

VN

A színházak, mozik, szórakozóhelyek bezártak, hogy könnyebb legyen megállítani, lelassítani a koronavírus terjedését, az összes rendezvényt törölték az elkövetkező időszakban, és ki tudja meddig tart az egész. Meddig kell színházak, koncertek nélkül maradnunk, és a nyári fesztiválok meg lesznek e tartva. Éppen ezért egy összefogás keretében létrejött egy online fesztivál, a Maradj Otthon! fesztivál.

Maradj otthon fesztivál: online fesztivál 2020

Maradj Otthon! fesztivál a kanapédról

A Maradj Otthon! fesztiált azzal a céllal indították el, hogy a koronavírus járvány miatt négy fal közé szorult emberek is tudjanak egy kicsit kulturálódni, kikapcsolódni. A nonprofit kezdeményezésben, aminek minden esetlegesen felmerülő költségét a Volt Produkció támogatja, többszáz hazai előadóművész vesz részt. A cél, hogy a klubok, koncertek, színházak, fesztiválok milliós létszámú közösségét, fiatalokat és időseket egyaránt, ráébresszék a szabályok fontosságára, arra, hogy maradjanak otthon.

Maradj Otthon! fesztivál programjai

A Maradj Otthon! Fesztivál Facebook eseménye alatt minden részletes program megtalálható. A fesztivál szombaton startolt el, nem is akárhogyan, Rúzsa Magdi programjával. De a résztvevő előadóművészek palettája rendkívül színes, például a Halottpénzből ismert Járai Márk is adott egy koncertet vasárnap az otthonából, amit az esemény alatt vissza is lehet nézni. A programok célja, hogy feldobják kicsit szürke hétköznapokat, és tényleg öszönözzék arra az embereket, hogy szórakozzanak otthon, és ne menjenek sehová, ha tehetik.

hirdetes

Maradj Otthon Challenge

De ma, azaz 03. 23-án 7 órakkor kezdetét veszi, az úgynevezett Maradj Otthon Challenge, melynek keretén belül minden este más híresség beszél arról, hogy hogyan éli meg a helyzetet. Miként viseli a bezártságot, és miket csinál a hétköznapjaiban. Az első sztár, aki erről beszélni fog, nem más, mint Majka, a következőt pedig, ő mutatja majd be, és így tovább. Mindenképpen érdemes tehát nyomon követni.

hirdetes

Nem ez az egyetlen kulturális lehetőség

Ezen a nagyszabású online kezdeményezésen kívül is sok más kezdeményezéssel lehet találkozni szerencsére. A Trip hajó például megalapította az első Karanténszínházat, de bőven vannak online koncertek is, akit érdekelnek ezek a lehetőségek, azoknak ajánljuk a ebben a témában korábban írt cikkünket, ami IDE kattintva érhető el! A vírus lelassítási miatt nagyon fontos, hogyha teheted maradj otthon!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Panorámás ingatlan

Egy panorámás ingatlan valóban örök befektetés. A kilátás, amelyben a lakás... Tovább

A kopjafák

A kopjafák: A halál utáni élet ősi magyar elképzelése abból az alapgondolatból indul ki,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!