hirdetes

Ez több mint sport!- 3 megható jelenet a Tokiói Olimpiáról úszóinktól, amit neked is látnod kell

VN

Lángok, érzések, sportolók, sőt legendák, sorsdöntő fordulatok, karcsapások, lendítések, csaták, párbajok, nyereségek, csalódások, törhetetlen lelkesedés, vasakarat, egy élet munkája egyetlen pillanatban- az Olimpia egy nagyon különleges már-már szavakkal leírhatatlan valami, ami nemcsak a sportolóknak, hanem nekünk a tv előtt ülőknek is annyira más, annyira különleges. Nemcsak egy egyszerű sportverseny, hanem annál sokkal-sokkal-sokkal több, amit ezek a nagyon jól elkapott jelenetek is remekül bemutatnak.

Megható jelenet a 2021-es olimpiáról

Amikor már elfogynak a szavak

Néha egyetlen kép többet elmond sok ezer szónál, de van, hogy már a képek is kevesek. Néha az igazán szívhez szóló jeleneteket videókon kell megnéznünk, újra és újra visszatekernünk, és ráeszmélnünk, hogy hiába, a világ legnagyobb sportolói is csakúgy emberek, mint mi, akik torkaszakadtából a tv előtt skandáljuk, hogy gyerünk! De ne is raboljuk tovább az időt, nézzük a képeket és videókat azokról a hidegrázós pillanatokról!

Hosszú Katinkára még mindig és örökké büszkének kell lennünk!

„Háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m).”- olvasható a Wikipédián. Gyönyörű pályafutás van Hosszú Katinka mögött, megannyi tündöklő éremmel, az idei Olimpián is több számban elindult és több számban döntőt is úszott, de ezennel nem került érem a nyakába, azonban így is értékes helyezésekkel gazdagította országunkat. Sokan méltatlankodtak olimpiai szereplése miatt, mert idén érem nélkül tér vissza, de nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy ő is csak ember, és különben is, jelenleg is a világ legjobb úszónői között rangsorolják, mert „csak” egy olimpiai hetedik hely is igenis nagy dolog. És ezt a legfrissebb olimpiai bajnok úszónk Milák Kristóf is így gondolta, aki közvetlenül sikere után egy vigasztaló öleléssel nyugtatta a bajnoknőt. Nézzük meg azt is, hogyan úszott Kristóf (szenzációsan)!

hirdetes
 

hirdetes

Legendás úszók, legendás videók a következő oldalra is jutottak, lapozz, lapozz Cseh László hatalmas pillanatához!

Forrás: Fotó: MTI- Tokió 2020 - Úszás - Hetedik a 4x200 méteres női gyorsváltó

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bocskai viselet

Bocskai viselet: A Bocskai ruha a két világháború közötti időszakban kialakított társasági... Tovább

Halászbástya

Halászbástya: Budapest egyik jelképe, melyet ezernyi turista látogat meg minden évben. Budapest... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Magyar történelem Magyarország Magyarság Szórakozás