hirdetes

Mik történtek a héten az országban?

Oláh Tamás
Magyar hirek

Halálos Baleset a Miskolc Rallyn

A Rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, de azt már biztosan tudjuk, hogy a Rally1-es kategóriában autózó Dudás Gergő és Tóth Zsolt páros szenvedett versenybalesetet. A navigátor (Tóth Zsolt), olyan súlyosan megsebesült, hogy életét vesztette. A Sofőr nem sérült meg komolyabban, de sokkos állapotban van. A baleset körülményeit a rendőrség bevonásával vizsgálják. A Rally-t a balesett következtében leállították.

Új életveszélyes kábítószer jelent meg Magyarországon

Az új ismeretlen eredetű kábítószereket tartják a legveszélyesebbnek a szakértők. Egy ilyen újkeletű kábítószer követelt 11 áldozatot. A „BIKA” nevezetű szer rendkívül olcsó áron kapható és Miskolc környékén kezdett el elterjedni. Az áldozatok 23 és 36 év közöttiek voltak. A szer hatására hirtelen rosszul lettek majd ezt görcsroham és őrjöngés követte és ebben a 11 esetben halál is.

hirdetes

Sorozatban törték fel az autókat a Balatonon

hirdetes

A rendőrség elfogta a két férfit, akik Balatonfűzfői strandnál sorra törték fel az autókat és műszaki cikkeket és készpénzt vittek el. Először június végén érkezett egy bejelentés Balatonfűzfőről, majd hamarosan elkezdtek sokasodni ezek a bejelentések. A rendőröknek rövidesen sikerült azonosítani a tolvajok autóját. Végül az autójuknál csapott le rájuk a rendőrség. A 46 és 53 éves férfit egyből letartóztatták és autójukat átkutatták. Átkutatásukkor volt náluk a gépkocsi kinyitásához használatos eszköz és egy zárjelblokkoló, ami lehetővé tette számukra, hogy a lopás gyerekjáték legyen. Az autóból rengeteg lopott holmit foglaltak le és a lakásuk átkutatásakor ennek a többszörösét.

Előállításuk után gyanúsítottként ötrendbeli lopás bűntette, hatrendbeli lopás vétsége és egyrendbeli lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket a rendőrök. A bűncselekményeket elismerték.

Egy pirotechnikai eszközökkel teli raktár gyulladt ki Csepelen

Egy akkumulátorokat és pirotechnikai eszközöket tároló raktár gyulladt ki Csepelen a Színesfém utcában. Az épület földszintje égett és a tűz miatt több akkumulátor is felrobbant. A katasztrófavédelem gyors és precíz munkájának köszönhetően sikerült megakadályozni, hogy a tűz tovább terjedjen a pinceszintre, ahol a pirotechnikai eszközöket tárolták. Ezzel egy hatalmas robbanást akadályoztak meg. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Töltött káposzta

Töltött káposzta: Nincs olyan magyar háztartás, ahol karácsonykor ne kerülne elő a töltött... Tovább

Hortobágyi pásztor viselet

Hortobágyi pásztor viselet: a régi időkben mindennapos viselet volt a nagy magyar Alföldön,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Magyar Magyarország