hirdetes

Te tudod, hogy mit árul el rólad a táskád?

Nóra Izabella

Táskákból olyan sok van, mint égen a csillag. Különböző színekben, formákban és méretekben. De vajon tudod-e, mit árul el rólad a táskád? Mert bizony elég sok dolgot ki lehet deríteni egy személyről a táskája alapján. Legyen szó nagyról vagy kicsiről, ezt gondolják rólad ha a táskádra néznek!

Egy nő csodálkozva tart egy kézitáskát

1.    A spontán: duffel/sea azaz sport, utazó vagy hétvégitáska


Ha te leginkább hétvégi/ utazótáskát szeretsz magaddal vinni, amik általában téglalap alapúak, valamivel szélesebbek a megszokottnál, merev az aljuk és különálló oldalai vannak, akkor te valószínűleg egy vállalkozó szellemű ember vagy. Szeretsz spontán lenni, nem áll tőled távol egy gyors hétvégi kiruccanást csinálni a barátokkal. 

Ez a táskafazon akár sportos is tud lenni. A hétvégi táskák viszonylag kisebbek és kompaktak, ezenkívül a mini táskákkal ellentétben rengeteg hely van bennük, jól pakolhatóak. Tökéletes választás egy olyan gyakorlatias személynek, amilyen te is vagy!

Mit mond rólad ez a táska? Te egy bátor személyiség vagy tele ötletekkel, akinél a szórakozás előre be van programozva.

hirdetes


2.    A stílusos: Clutch, azaz borítéktáska


Ez egy kicsi legtöbbször téglalap vagy négyzet alakú táska, amit a kezedben vihetsz. Általában esti kiruccanásokhoz szokták hordani.
Egy borítéktáska minden esti szettet mesésen ki tud emelni.

Te egy olyan nő vagy, aki tudja magáról milyen szexi és modern. Nincs is szükséged többre, mint egy rúzs, telefon, egy kis készpénz, ahhoz hogy el tölts egy nagyszerű estét a barátaiddal, ismerőseiddel.

Magabiztos vagy és tudod mi áll jól neked.
Mindegy, hogy egy partiról vagy egy elegáns eseményről van szó, a táskád mutatja, te tudod, hogyan kell stílusosan mutatkozni.

hirdetes


3.    A kifinomult: Kézitáska 


Ez a fajta táska rövid fogantyúja miatt kézben hordható. A kézitáska minden nőt egy tapasztalt hölggyé változtat. Nem csoda, hogy II. Erzsébet királynőnek is évtizedek óta ez a kedvenc táska fajtája.

A fogantyús táska időtlen eleganciát és érettséget sugal. Ezzel egyidejűleg praktikus is, mivel még elég hely van benne és jól pakolható. 

Mit mond rólad az időtálló kézitáskád?  Érett természeted mindenkit lenyűgöz és minden nőben felébreszti az igényt, hogy megmutassa klasszikus oldalát.

A cikknek még nincs vége!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hortobágyi pásztor viselet

Hortobágyi pásztor viselet: a régi időkben mindennapos viselet volt a nagy magyar Alföldön,... Tovább

Nagy Vásárcsarnok

Nagy Vásárcsarnok: Európa legszebb vásárcsarnoka, a 9. kerület egyik legszebb és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Szórakozás