hirdetes

Te tudod, hogy mit árul el rólad a táskád?

Nóra Izabella
Egy nő csodálkozva tart egy kézitáskát

4.    Az egyszerű és nagyszerű: Shopper, azaz bevásárlótáska


Ezt a táskát puha anyagból készítik, kettő pántja van vagy egy darab hosszabb, ezenkívül nagyon tágas és leginkább vállon hordható.

Más nem is szükséges, hogy boldoggá tegyen. Te vagy az, akivel egy egész lovat is el lehet lopni.

Mit mond rólad a shopper táskád? Szerény vagy kellemes természetű, a táskád egyszerűnek és menőnek tűnik, azonnal szimpatikussá válsz mások számára.
Ha pedig shopping túrára indulsz, egy bevásárlótáska sosem árthat.


5.    A változó: Válltáska


Ez egy hosszú szíjas táska, amit gyakran vállon átvetve hordanak.

Mindegy, hogy elegáns, játékos, menő vagy egyszerű, te tudod, hogy egy válltáska az összes stílust ki tudja fejezni. Miért is elégednél meg egy stílussal, amikor játszhatsz a ruháiddal és olyan stílust ölthetsz, amilyet éppen szeretnél.

hirdetes

Ugyanolyan szívesen viselsz a legújabb trendeknek megfelelő válltáskákat, mint sikkes, elegáns vagy éppen egyszerü válltáskákat. Ezáltal feldobhatod ruháidat kedvenc kiegészítőiddel egy laza barátokkal töltött estére.

Mit mond rólad a válltáskád? A derűs, ragyogó természeted ragályos és ez tesz téged olyan szeretetreméltóvá. Tartsd meg ezt a tulajdonságodat!


6.    A praktikus: Hátizsák


Ha egy hosszú munkanapról van szó vagy a következő nyaralásról a barátokkal, te tudod, hogy egy hátizsák sokkal egészségesebb a hátnak és sokkal praktikusabb mindegyik más táskánál. 

hirdetes

Mivel elég nagy hely áll rendelkezésedre pakolás szempontjából, így nem kell azon aggódnod, hogyan csinálj plusz helyet a dolgaidnak.

Mit mond rólad a hátizsákod? Egy praktikus és nyitott személy vagy, aki kíváncsisággal és valódi érdeklődéssel fordul környezete felé. A kalandvágyó természeted olyan emberré tesz, akire jóban rosszban lehet számítani. Manapság ez egy nagyon ritka és különleges tulajdonság!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Makói hagyma

Makói hagyma: Esetében is hungarikumról beszélhetünk. A makói vöröshagyma egy... Tovább

A székelykapu

A székelykapu: Priszkosz rhétor így ír a hunok építkezéséről: Attila háza minden más... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Szórakozás