hirdetes

Mit csináljak hétvégén?

Puskás Rékka

A hét második felében egyre többször merül fel az emberben a kérdés: mit csináljak hétvégén? Szerencsére a programválaszték mindig hatalmas, bőven van miből válogatni. Ebben a cikkben összegyűjtöttem, a szeptember 19-20-i hétvége során milyen programlehetőségek lesznek a különböző nagyvárosokban, szerte az országban!

Programok hétvégén az országban

Győr

Győrben szeptember 19-én délelőtt egészség-piacot tartanak, ami az egész család számára hasznos lehet. Szombat délután részt lehet venni a Nyomozz a folyók mentén! – avagy agytekergető városfelfedező séta nevet viselő programon. Este pedig Csányi Sándort lehet megtekinteni, műsora a Hogyan értsük félre a nőket címet viseli. Vasárnap, szeptember 20-án lehetőség adódik kupolalátogatásra az egykori győri Zsinagógában.

Sopron

Sopronban szombat este Caramel koncert lesz megtekinthető, illetve a GYIK Rendezvényházban Szüreti Murit is tartanak.

Szombathely

Szombat reggel horgászversenyen lehet részt venni, délelőtt pedig sok szeretettel várják az Agora Művelődési és Sportházba a Kézműves Kuckóba azokat, akiknek kedve van bőr tolltartót készíteni. Később az Ünnepi Könyvhét keretein belül író-olvasó találkozó a Berzsenyi Dániel könyvtárban Cserős Máriával. Vasárnap lehet indítani a napot egy közös futással a Csónakázó tó körül, aztán irány az Asztalitenisz csarnok a bajnokságra! Este pedig a Történelmi Témaparkban ISIS Big Band koncertje lesz hallható, az Érezd Szombathelyet.

hirdetes

Zalaegerszeg

Zalaegerszegen a héten Detektív hétvége lesz, valamint mesterség bemutatók a Panoráma Népművészeti Galériában. A Kulturális Örökség Világnapja alkalmából pedig több sétaútvonalat is be lehet járni. Huszadikán is tart még a világnap, emellett megnyílik Czafit Tibor alkotásaiból a …magamban csináltam, a magam örömére című kiállítás.

Nagykanizsa

Szombaton megrendezésre kerül az V. Zalakaros – Kis Balaton Futóverseny, este pedig a Retro Music Factoryban lesz nagyon ütős a buli!

hirdetes

Pápa

Pápán szombaton Salsa buli lesz, a La Fiesta De La Pápa, igazán forró lesz a hangulat!

Veszprém

Veszprémben vasárnap megtekinthető lesz a Keménykalap és krumpliorr című előadás a Veszprémi Petőfi Színházban, a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térben pedig az Illúzió Mesterei kápráztatnak el.

Székesfehérvár

Székesfehérváron a hétvégén tartják a Yippi Fesztet a Nyolcas Műhelyben, nem szabad kihagyni!

Kaposvár

A hétvégén lesz megtartva a 2020-as Mézfesztivál Kaposváron, sőt, szeptemberben ismét jönnek a vetkőzős fiúk Kaposvárra, szombat este már meg is lehet őket nézni!

A következő oldalon további programok és városok várnak!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mohácsi busójárás

Mohácsi busójárás, maszkos télűző szokás modellje: hungarikumnbak számít. Félhivatalosan... Tovább

Kéktúra

Kéktúra: Az Országos Kéktúra Magyarország északi tájain végighaladó, jelenleg az... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!