hirdetes

Mit csináljak hétvégén?

Puskás Rékka
Programok hétvégén az országban

Pécs

Hétvégén a Katica Tanyán lehet megismerkedni mindennel, ami ősz. Szombaton érdemes ellátogatni a Bikali Élménybirtokra! De a Planetáriumban is meg lehet nézni a Helyünk a Világegyetemben, esetleg az Utazás a Marsra című előadások valamelyikét. 

Szekszárd

A hétvégén gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Kisvakond Születésnapjára, és hallható lesz a Cimbaliband Gipsy Fusion koncertje is. De a hétvégén rendezi a város a Szüreti Szemezgetőt, ami a Szüreti Napokat helyettesíti.

Érd

Remek hétvégi kikapcsolódást jelenthet a családnak, ha ellátogatnak az érdi Magyar Földrajzi Múzeumba a Wimpffen-kúriára.

Esztergom

Megtekinthető lesz Somody Panni I’ll spill the tea című kiállítása a héten a Duna Múzeumban. Emellett szombaton rendezik az Esztergomi lecsófesztivált is, amit kár lenne kihagyni! De lehetőség nyílik ingyenes tárlatvezetésre is a főszékesegyház kincstárában.

Tatabánya

A héten megtekinthetőek lesznek a Jászai Mari Színházban Pintér Béla: Szutyok című előadása és Andrew Bovell: Ha elállt az eső című drámája.

hirdetes

Szentendre

Szombat este a Barlangba fellépnek Jammal & The Groovetroop, akiknek egészen különleges hangzása és egészen ritka tehetsége van!

Kecskemét

A hétvégén kirakodóvásár lesz Kecskeméten, kár volna kihagyni! Az ilyen vásárokon mindig találni olyan kincseket, amelyeket sehol máshol a világon! Vagy ki lehet látogatni a vadasparkba, ha már kitart még a jó idő!

hirdetes

Szeged

Szegeden is tartják a hétvégén a Kulturális Örökség Napját, a Somogyi-könyvtár változatos programokkal várja az érdeklődőket. A programok ingyenesek, de az előzetes regisztráció kötelező!

Szolnok

A Kulturális Örökség Napja alkalmából itt is programsorozat várja a kíváncsiskodókat. Emellett szombaton lesz a 11. Szolnoki Tuning Fesztivál a sebesség szerelmeseinek. A hétvégén itt is tartják majd az Ünnepi Könyvhetet, sőt, rendhagyó városnéző sétákon is részt lehet venni, amit érdemes kihasználni, amíg tart a napsütés.

Eger

Egerben a hétvégén el lehet látogatni valamelyik fürdőbe, megnézni egy filmet az Uránia vagy a Agria mozik egyikében, esetleg felfedezni a Főegyházmegyei Könyvtárat. De akár a Kopcsik Marcipánia ínycsiklandó kiállítását is szemre lehet vételezni.

Miskolc

Miskolcon vasárnap termelői nap lesz, ahol sok szeretettel várnak mindenkit a meghosszabbított nyitvatartás során!

Nyíregyháza

A szép időt kihasználva érdemes ellátogatni az állatkertbe, megcsodálni az állatvilág képviselőit. De a Kulturális Örökség Napja alkalmából is lesz rendezve programsorozat, ami szintén remek kikapcsolódás.

Debrecen

A hétvégén kerül megrendezésre a Zamat Fesztivál, de a 60 éves Vidámpark szülinapja alkalmából is lesz egy kiállítás a Fórum bevásárlóközpontban.

Vác

Még ezen a hétvégén tart a Karantén munkák című kiállítás az Elefántos Házban, amit érdemes megtekinteni!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hegyeshalom

Hegyeshalom Magyarország nyugati, leghíresebb határátkelője, Ausztria irányába.... Tovább

Habsburg József

Habsburg József: Vitéz Habsburg–Lotaringiai József Ágost, József nádor fiúági... Tovább

Tovább a lexikonra
Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!