hirdetes

Modern lakberendezési stílus

Silkó Noémi

Modern lakberendezési stílus


A nyári időszakban az emberek többsége sokkal nagyobb kedvel indul neki egy lakásfelújításnak, vagy költözésnek. Ezekben az esetekben nem biztos, hogy ugyanabban a régi stílusban szeretne tovább élni, valamit újítana, csinosítana az új vagy felújított otthonán. Már egy ideje tombol a modern lakberendzési stílus, ami valójában az egyszerűségről, letisztultságról, és inkább a jól összeválogatott kiegészítőkről szól. Íme pár tipp, hogyan rendezheted be lakásodat, ezen stílus szerint.

Modern lakberendezési stílus

Színek


Ha kifestenéd a lakásod, akkor fontos figyelni arra, hogy a rikító, erős színek helyett már érdemes egy világosabb, pasztel színt választani. Mint például a körmök, ruhák esetében itt is nagy népszerűségnek örvendenek a nude színek. De ha nem épp egy maszatolós kisgyerekkel laksz, akkor a legjobb választás lehet a fehér, hiszen a kiegészítőket, bútorokat nagyon egyszerűen lehet kiválasztani, de akár a későbbiekben változtatni is.

Tapéta


Nemrégiben újra divatba jött a tapéta. De nem úgy, mint régebben, nem az egész lakást kell kitapétázni, hanem designosan érdemes csak egy-egy falfelületre tepétát tenni. Szintén nagyon nagy népszerűségnek örvendenek mostanság, a „3D”-s tapéták. Vannak amik szőrősek, vagy vannak érdesebb tapintásúak, felületűek. Nagyon divatosak ezek az egzotikus motívumok, pálmafa egyéb virágok, vagy ezek a fémes felületek és később ezekhez érdemes választani a dekorációt is.

hirdetes

Növények


Sok ember választja most már, az egyszerűség érdekében a műnövényket. Ezeket nem kell ápolni csak maximum néha leporolni. Már olyan technikával készülnek ezek is, hogy sokan tényleg meg sem mondanák, hogy nem is igazi növény. De a természetességnek is nyilvánvalóan megvannak az előnyei. Ha már csak abba belegondolunk, hogy egy műfenyőnek sem lesz soha olyan illata, mint egy igazinak, akkor nem biztos, hogy a műnövények mellett voksolunk minden alkalommal. Ha friss virágokkal dobnánk fel a lakást, akkor azt is érdemesebb élő virágokkal tenni.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gyulai Almásy-kastély

Gyulai Almásy-kastély: Gyula egyik legpatinásabb épülete. Az Almásy-kastély épülete számos... Tovább

Mária Terézia

Mária Terézia: Mária Terézia, magyar királynőként II. Mária a Habsburg-házból származó,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek