hirdetes

Modern lakberendezési stílus

Silkó Noémi
Modern lakberendezési stílus

Világítás


Az egyik legfontosabb dolog a lakás megvilágítása. Elérhető számunkra mindenféle fajta, az ezer féle variációnak csak a képzeletünk szabhat határt. A világításnál is érvénye, ugyanúgy, mint a bútoroknál, vagy a kiegészítőknél, hogy többféle stílust kombinálhatunk, például mostanság ami divat, hogy az antikot a modernnel. Ez a modern stílusnál általában megfigyelhető, hogy sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek a hideg fények. De mégis a  rövid nyarat leszámítva, az emberek a többsége a hűvösebb, borongósabb évszakokban több melegfényű világítást használ.

Kiegészítők

Ennél a stílusnál az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő kiegészítők vásárlására. Lehetőségünk arra, hogy kiéljük a saját kreativitásunkat kamatoztassuk, ezáltal, akár youtube viedók vagy csak képek alapján sok mindent el tudunk készíteni, otthonunkban, saját magunk részére. Nagyon jó családi program és kikapcsolódás lehet egy kis közös kézműves program és, ami még nagy előnye, hogy bármikor lecserélünk valamit, azt könnyedén hozzá tudjuk igazítani, mind színvilágban, mind stílusban. A redőnyök miatt már sok ember nem is használ, szerel fel függönyt a lakásába, pedig ez is nagyon nagy jelentőséggel bír. Sokkal otthonosabbá, családiasabbá, vagy még modernebbé varázsolhat egy nappalit vagy hálószobát is. A függönyökhöz szorosan hozzátartoznak a szőnyegek, melyeknél most hódítanak a szőrös, plüss, bársonyos tapintású darabok. Érdemes odafigyelni és szakértői véleményt kérni, hiszen ezeknél a szőnyegeknél, hamar jelentkezhet az a hiba, hogy ezek a szálak összecsomósodhatnak és akár már pár hónap után sem mutatnak úgy, mint a kirakatban.

hirdetes

Fényképek

hirdetes

A festmények túl mindenképp említést kell tennünk , a fényképek, de főként családi fotók fontosságáról. Nagyon feldobják és otthonossá varázsolják a lakást. Már kiegészítőnek külön designos képkereteket is választhatunk, ami külön feldobhatja a modern lakberendezés egyszerűségét. Jó hangulatot kelt bennünk, mondjuk már az is, hogyha reggel kikelve az ágyból egy ilyen képet pillantunk meg, mert jó hangulatot teremt nekünk, ezáltal már is jól indulhat a napunk.

Ennél a stílusnál nagyon érvényesül az a mondta, hogy a kevesebb néha több. Igyekezzünk ezen tanácsok mellett még külön odafigyelni az ünnepi dekorációkra. Ilyenkor egy változtatás során ezeket is érdemes lecserélni, újakat készíteni, hiszen nem biztos, hogy régi díszeink, kiegészítőink ugyanolyan jól mutatnak ebben a környezetben is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kései szegfű

Kései szegfű: nemzeti értékünknek számít, melyet szigorúan tilos leszedni vagy letaposni. A... Tovább

Luxemburgi ház

Luxemburgi ház: A Luxemburgi-ház alapítója Luxemburg grófja, Henrik volt, aki  az 1300-as... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek