hirdetes

A New York Timesban írnak a magyar összefogásról a koronavírus-járvány kapcsán

SzSz
A New York Times is megemlíti a magyarok összefogását

A szállodák sem maradtak ki

Az ingatlan felajánlások mellett, említést kapnak azok a szállodatulajdonsok és szállodák is, akik szintén valamilyen jótékony segítséggel szeretnék támogatni egymást és a nehéz helyzetbe került magyarokat. Éppen ezért a cikkben olvashatunk arról a siófoki hotelről, ahol szabad szobákat biztosítanak azoknak a magyaroknak, akik külföldről érkeztek haza és a járványügyi szabályok miatt kötelezően két hétre karanténba kell vonulniuk. A szálloda nem csak elszállásolásukban segít, de ételt is biztosítanak az itt tartózkodóknak. A hotel tulajdonosa pedig így nyilatkozott felajánlásáról: "Azt hittem, hogy nem lesznek eszközeik ahhoz, hogy önállóan elszigeteljék magukat családjuktól azok az emberek, akik külföldről tértek volna haza". 

hirdetes


A New York Times napilapjában a legnevesebb újságírók írnak nap, mint nap a legfrissebb hírekről, így külön megtiszteltetés, ha egy ilyen dicsérő cikkel jelenik meg kis hazánk a világszerte legtöbbet olvasott újságjában. 

Bár volt már több negatív reklámunk is a napilapban, most különösen pozitív hangvétellel illették az itt élőket, már csak a szalagcím is ezt sugallja: “Ingyen pizzák, ingyen házak: a magyarok kedvességgel reagálnak a válságra”.

hirdetes

Reméljük, világszerte minél több emberhez eljut a magyarok összefogása és jólelkűsége, ezzel példát véve, ebben a nehéz időszakban. 

Jó érzés magyarnak lenni. Segítsünk egymásnak! :) 

A cikket egyébként a New York Times weboldalára is feltöltötték, amelyet az alábbi linken teljes egészében megtalálhatjuk. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Nyugati Pályaudvar

Nyugati Pályaudvar: Fővárosunk egyik fejpályaudvara, melyet még az 1800-as évek végén... Tovább

Magyar operett

Magyar operett: Az operettet a könnyed, fülbemászó stílus jellemzi, de operai igénnyel... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!