hirdetes

Így foglald le a gyerekeket nyaralás közben

LK

Amint gyermeked eléri a szobacirkáló kort, fel kell készülnöd rá, hogy a nyaralások másképpen zajlanak majd, mint korábban. Elbúcsúzhatsz a pihentető henyélésektől a medence mellett, a kedvenc alkoholos koktéljaidtól és az éjfélig tartó ereszedelahajamattól. A nyaralások innentől kezdve egy családról szólnak, aminek a pici is egyenrangú tagját képezi.

Nézd meg, hogy hogyan tudod lefoglalni a gyerekeket nyaralás közben!

Ennek köszönhetően másképpen kell majd elosztanod a rendelkezésedre álló időt is, hiszen egy részét mindenképen a gyerekdolgok őrlik majd fel. Ha szeretnéd gyermeked számára is élvezetessé tenni a nyaralást, akkor íme néhány tipp, a szórakoztatóbb időtöltéshez.

Ha még keresed a tökéletes bababarát szállodát a nyaraláshoz, a legjobb választás az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa! Egy igazi családbarát hely, ahol a kicsik és a nagyok is találnak megfelelő szórakozási lehetőséget a szállodában és annak környékén! A szálloda Noszvajon, a Bükk lábánál fantasztikus lehetőséget kínál a családok számára! Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a fantasztikus helyet, kattints ide

1. Kémlelősdi

Egy pici gyerek számára minden hely telis tele van újdonságokkal, és teljesen természetes, hogy ezekből minél többet fel szeretne fedezni. Sétáljatok egy kicsit és játszatok kémlelősdit. Ehhez nem kell mást tenned, mint keresni valami látható dolgot a környéken, és elárulni a csöppségnek valamilyen tulajdonságot róla, vagy az adott dolog nevének kezdőbetűjét. Az ő feladata ez alapján kitalálni, hogy a környező dolgok közül mire gondoltál. Ez remek lehetőség néhány új szó elsajátítására is.

hirdetes

2. Varázspalack

Nagy valószínűséggel lesz nálatok egy vizes palack, ami előbb vagy utóbb kiürül majd. Szedj össze néhány érdekes tárgyat a környékről – a vízparton például kavicsokat, kagylókat – helyezd őket a palackba, majd öntsd fel az egészet vízzel. Ezt aztán kedvére rázogathatja és nézheti, ahogy kavarognak a belé helyezett érdekességek.

3. Fényképszafari

Egy nyaralás nem csak a tökéletes pillanatok megörökítéséről szólhat. Kapd elő telefonod, és fényképezzetek le minden „érdekességet”, amit gyermeked megpillant. Telefonod memóriája talán tele lesz kavicsokról, padokról és bokrokról készült képekkel, de a lényeg nem ez, hanem a szórakozás.

hirdetes

4. Nyaralási kollázs

Szedj össze minden helyi szórólapot, éttermi menüt és egyéb papírra nyomtatott tájékoztatót, amit csak találsz (persze csak a tisztákat), és tedd el őket későbbre. Amikor visszaértek a szállodai szobába, vágjátok fel őket, és készítsetek a darabkákból kollázst egy kartonpapírra emléknek.

5. Tánc!

Vigyél magaddal néhány gyerekeknek készült zeneszámot vagy olyanokat, amikről tudod, hogy gyermeked rajong érte, és a szabadidőben tedd be, hogy táncolhassatok rá. Ez mellékesen kiváló taktika az extra energia levezetéséhez a délutáni vagy esti pihenő előtt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Duna kavics

Duna kavics: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Igazi retro édességnek számít,... Tovább

Október 23

Október 23: Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Magyarország népének a sztálinista terror... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek