hirdetes

Így foglald le a gyerekeket nyaralás közben

LK
Nézd meg, hogy hogyan tudod lefoglalni a gyerekeket nyaralás közben!

6. Olvasás

A legegyszerűbb és egyik legnagyszerűbb időtöltés, amit gyermekeddel közösen csinálhatsz, függetlenül attól, hogy otthon vagy éppen nyaralni vagytok. Pakold be a kedvenc könyveit, és tartsd nyitva a szemed az üzletekben, hátha rábukkansz néhány újdonságra, ami tetszene neki.

7. Kövesd a vezért

A kövesd a vezért egy egyszerű, mégis szórakoztató játék, amihez nincs szükség semmilyen külön eszközre. Lényegében arról van szó, hogy a csapat választ egy „falkavezért”, aki mögé mindenkinek be kell állnia, és utánoznia kell azt, amit a vezér csinál. Ez lehet valamilyen vicces lépkedés, egy-két táncmozdulat, vagy egyéb mókázás is.

8. Kóstolósdi

Minden bizonnyal nyári vakációról van szó, így feltételezhetjük, hogy meglehetősen meleg van odakint. Ilyenkor semmi sem esik olyan jól, mint egy kis jégkrém. Térjetek be egy helyi fagyizóba és rendelj legalább két különböző ízt, külön kelyhekben. A játék lényege egyszerű: az apróságnak ki kell találnia az íz alapján, hogy melyik fagyi melyik kehelyben van.

9. Divatbemutató

Ki ne szeretné végignézegetni a helyi üzletek választékát, különösen akkor, ha ruhákról van szó? Jó eséllyel gyermeked is élvezi az új ruhadarabok felpróbálását. Miután több zacskót is televettetek ruhával, mint amennyit haza tudnál vinni, térjetek vissza a szállodai szobába és rendezzetek alkalmi divatbemutatót az új szerzeményekből.

hirdetes

10. Vész-zsírkréták

Sajnos a vidám nevetgélés és az önfeledt játszadozás sem tarthat örökké, és könnyen lehet, hogy a hangulat mosolygósból egyik pillanatról a másikra sírós hisztibe megy át. Ilyenkor kapd elő gyermeked kedvenc zsírkrétáit és rajzoljatok együtt valamit – bármit. Lényegtelen, hogy ábrázol-e valamit a kép – a cél az, hogy egyik kedvenc tevékenységével lenyugtasd őt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zágráb

Zágráb: Zágráb Horvátország fővárosa és a Zágrábi főegyházmegye székhelye az ország... Tovább

Aulich Lajos

Aulich Lajos:  Aulich Lajos honvéd vezérőrnagy, az 1848–49-es forradalom és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek