hirdetes

Nyárindító hétvégi balatoni programok, amiket vétek lenne kihagyni ebben a nyári jó időben

VN
Hétvégi Balatoni programok

Még egy kis aktív program: A csodás Szent György-hegy titkai 2021

5-én a csodás Szent György-hegy titkai tárulnak elénk a vezetett gyalogtúra során. A túra 6 év alatt ingyenes. 6-14 éves korig 500 Ft, 14 éves kor felett 1500 Ft. Maga a táv 8 kilométer, és körülbelül 4 órahosszás a séta, ami 10-kor a Kisapáti, temető melletti parkolóból indul. Igazán izgalmas séta lesz, ahol a hely igen különleges természeti kincseinek felfedezése mellett a a hegy sárkányának históriája sem marad titokban! Jelentkezés: Személyesen a badacsonyi Tourinform irodában (8261 Badacsony, Park. u.14), telefonon: +3687/531-013, e-mailben: badacsonytomaj@tourinform.hu

Badacsonyi gaszto élmény: Gasztrohegy - Tapasok éjjel-nappal

hirdetes

A Badacsonyt meglátogatni mindig élmény, most pedig igazán igaz ez, mert még külön gasztro élménnyel is párosul, ami a borok mellett most a tapasok körül forog. „Járjátok be a hegyet, kalandozzatok Badacsony-szerte, látogassátok meg a Gasztrohegy vendéglátóhelyeit és kóstoljatok mindenhol! A tapas kóstoló adagok pont illenek egy pohár bor mellé, hogy utána újult erővel indulhassatok tovább!” Pontos cím: Badacsonytomaj, park utca 26, időpont: 2021 jún. 4. 16:00 - jún. 5. 22:00.

Balatonalmádi gasztro kaland: Megfőzzük Almádit Szezonnyitó

Balatoni gasztronómiai élményekből ezen a hétvégén sem lesz hiány úgy tűnik. Ezek a gasztroünnepek mindig egy játékkal indulnak, melynek során a közönség megszavazza, hogy a tagok milyen alapanyagokból készítsenek ünnepi fogásokat. Az idei győztes alapanyagok: zöldborsó, meggy, harcsa, gomolya. Résztvevő helyek: Amaretto fagyizó, Csalló Pálinka, ahol külön “Meggyet fizet kettőt kap” akcióval készülnek, Jóbarátok Halsütöde, Kerekes Pince, Desszeretlek desszertműhely, Veganeeta, Mélytányér Menü. A Szezonnyitó zenés rendezvény, ilyenkor a helyek programokkal is kedveskednek a hozzájuk látogatóknak! A Jóbarátok Halsütödében például szombaton 16-18-ig és vasárnap 14-16-ig Balogh Sofia énekel. A Kerekes Pincében Szezonnyitó Grill&Chill Dj Galler&Rikk.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A Parasztbiblia

A Parasztbiblia: A Parasztbiblia az egyik legnagyszerűbb gyűjtemény, amely hűen tükrözi az... Tovább

Szekszárdi borvidék

Szekszárdi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A szekszárdi borvidék Magyarország... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gasztronómia Hírek Kirándulás Magyarország Programajánló Utazás
X
Kövess minket facebookon!