hirdetes

Ez a lány azt hitte ikreket vár, de mikor meglátta az ultrahang felvételét, sírni kezdett

Azt hitte ez a fiatal anyuka, hogy azért ilyen nagy a pocakja, mert ikreket vár. De amikor az orvos megmutatta neki az ultrahang felvételeket, elsírta magát...

Ötös ikrek

Teljesen igaz az a megállapítás, hogy egy gyermek érkezése óriási változás egy nő és egy pár életében. Egy varázslatos esemény ez, mely a család történetében örökké megmarad. Alexandra Kinova és férje Antonio nagyon boldogok voltak, mikor megtudták, hogy a fiatal 23 éves lány terhes. Az orvos azt mondta nekik, ikreket várnak. A pár, aki eredetileg a Cseh Köztársaságból származik, nagyon boldog volt.

Szépen nekiláttak az előkészületeknek, mely két gyermek megszületéséhez szükséges. Nemsokára azonban kiderült, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy ők azt gondolták. Az orvosok nemsokára ismét konzultációra hívták a fiatal párt és bejelentették a család új tagjainak a számát. Megmutatták nekik a legutolsó ultrahang felvételt az orvosok és ekkor a fiatal lány elkezdett sírni. A következő oldalon el is mondom mit látott a felvételen.

hirdetes
Ötös ikrek

Azt mondták neki, hogy hármasikreket vár, majd a következő vizsgálat után négyesikreket mondtak neki. De amikor még egy felvételt készítettek, kiderült, hogy nem három vagy négy, hanem öt kisbabát vár a a fiatal édesanya. 2013 nyarán meg is születtek az ötösikrek. Minden rendben ment a császármetszésnél, egy kislány és négy fiú jött világra. :)

Ez a hír nagy port kavart a Csek Köztársaságban, mert ez volt az első olyan eset, amikor ötösikrek születtek természetes megtermékenyítés eredményeképpen. Deniel, Michael, Alex, Martin és Terezka ezért a média és természetesen szüleik érdeklődésének középpontjában állt. A pár nem számított ötösikrekre, nem könnyű ennyi gyerekkel egyszerre foglalkozni. De ma már senkivel sem cserélnének! Következő oldalon meg is mutatom képeken őket :)

hirdetes
Ötös ikrek

Csupán 1 a 47 millióhoz annak az esélye, hogy egy párnak ötösikrei szülessenek úgy, hogy mindegyik gyermek jó egészségnek örvend. Alexandra és Antonio öt gyermeke ezért egy gyönyörű csoda! Nagyon sok boldogságot kívánunk ennek a szép és nagy családnak!

 

 

 

 

Forrás: csodalatos.co

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csabai kolbász vagy csabai vastagkolbász

Csabai kolbász vagy csabai vastagkolbász: Hungarikum. A Csabai kolbász mai formájának... Tovább

Karácsonyi vásár

Karácsonyi vásár: Advent és Karácsony idején szokták tartani világszerte. Leginkább persze... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld