hirdetes

Pánikba estek a pedagógusok, 2 hét múlva kezdődik az iskola 

Bettina
2 hét múlva kezdődik az iskola 

A járvány tetőzését a szennyvízben található víruskoncentráció alapján "közel lehetünk a harmadik hullám legmagasabb pontjához."
Lehetőség van háziorvosok kirendelésére a kórházakba, ha szükség van rá, de a pártvezetők szerint ez csak csak elvi lehetőség pillanatnyilag, "és eddig nem is volt szükség arra, hogy éljünk vele."

Mi a helyzet a korházi dolgozók munkabírásával? 


"Senki előtt nem vitás, hogy sokan vannak kórházban", hozzátéve, hogy  "erőfeszítésekre van szükség, ezek komoly erőfeszítések, és rendkívül tiszteletreméltó munka, amit az orvosok és ápolók végeznek, de az nem igaz, hogy ne lenne kapacitás."

hirdetes

És az nem probléma-e a mostani járványhelyzet alatt, hogy nemzetközi sporteseményeket rendeznek Magyarországon, utalva például a kisebb botránnyal végződött vívó világkupára, és a jelenleg is tartó U21-es labdarúgó Európa-bajnokságra?

 "Minden sportesemény zártkapus. Egyszerre próbáljuk fenntartani az élet és gazdaság működését, és mindent megteszünk azért, hogy az egészségügyi feltételek biztosítottak legyenek. Az a pár nemzetközi sportesemény, amit megrendeznek Magyarországon, ezt semmiben nem gátolja, és aki innen kiderült, nem igényelt még ápolást" - mondta Gulyás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Kossuth-barlang

Kossuth-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. A... Tovább

Zágráb

Zágráb: Zágráb Horvátország fővárosa és a Zágrábi főegyházmegye székhelye az ország... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!