hirdetes

2017-es pénzhoroszkóp, nézzük, mi vár ránk az idén!

Sz.F.

Ha szeretnéd tudni, hogy 2017-ben miként alakul az anyagi helyzeted, akkor a 2017-es pénzhoroszkópod a segítségedre lesz ebben! Olvasd el cikkünket mindenképp, minden kiderül! 

Itt a nagy 2017-es pénzhoroszkóp, tudd meg, gazdag leszel-e idén!

Kos
Itt az ideje, hogy bebizonyítsd, megérdemled a magas keresetet, az előléptetést. Küzdelmeid, kemény munkád gyümölcseit hamarosan learathatod. Mindazonáltal óvakodj a felelőtlen megállapodásoktól még akkor is, ha azok extra díjazással kecsegtetnek. A csillagok állása idén kedvez a befektetéseidnek. De ne feled, a gazdagsághoz csak egy út vezet: a takarékosság. Légy elővigyázatos, ne vásárolj nyakló nélkül. Bízz az ösztöneidben, ha pénzről, anyagiakról van szó.

Bika
Pénz szempontjából az év legszerencsésebbjei közé tartozol. Jó orrod van a részvényekhez, a befektetésekhez. Takarékoskodsz, közben mégis élvezed az életet. Ambiciózus vagy, és még élvezed is a munkádat. Kiváló üzleti döntéseket hozol az idén, amelyek rengeteg extrával kecsegtetnek. Ráadásul ezzel fogod megalapozni a jövődet is.

Ikrek

Az idén sem leszel milliomos, igaz, aggódnod sem kell. Mindenesetre légy óvatos. Csak olyasmit vásárolj, amit valóban nem tudsz nélkülözni. Karriered, előbbre jutásod a sors kezében van. Igyekezz jó döntéseket hozni az üzleti életben, és mindig állj készen a változtatásra. Lehet, hogy a sors megadja neked, hogy pozíciót válts. Fontos azonban, hogy minden lépést alaposan fontolj meg. Amit ugyanis ebben az időszakban teszel, az teljes mértékben kihat arra, ami a jövőben történik majd veled. Csapatmunkában megvalósíthatsz néhány fontos célkitűzést. A következő oldalon folytatom! 

Itt a nagy 2017-es pénzhoroszkóp, tudd meg, gazdag leszel-e idén!

Rák

2008 a Rákok éve. Amihez hozzáérsz, arannyá változik. Jól fogsz keresni, de sokat is fogsz költeni. A költekezést máris az év elején elkezded. Jelenleg többet költesz, mint amennyit keresel, de ez a helyzet csak rövid életű lesz. Később megtöbbszörözheted a vagyonodat, és ez enyhíteni fogja aggodalmaidat. Mindazonáltal légy óvatos, és figyelmes. Kerüld azokat a területeket, ahol úgy érzed, tudásod hiányos. Még akkor is, ha nagy bevétellel kecsegtet. Ne kockáztass feleslegesen!

hirdetes

Oroszlán

Nagyot lépsz előre az idén. Kedveled a kockázatot, eléggé becsvágyó vagy, és ezt most kamatoztatni is tudod. Szerencséd lesz, de vigyázz a kiadásokkal. Különösen a 30 alattiaknak kedvező ez az esztendő. Befektetéseid haszonnal kecsegtetnek, és növelik anyagi tartalékaidat. Nőni fogsz a körülötted lévő emberek szemében, mert látják rajtad, hogy nem harácsolással szerzed vagyonodat. 


Szűz
Megszűnnek anyagi gondjaid. Úgy néz ki, megtalálod a megoldást a problémás kérdésekre. Igen kedvező pénzügyi időszak következik. Jobb munkát kapsz, sikeresen fekteted be a pénzedet. Szuper megállapodásokat írsz alá. Lehet, hogy te leszel az év „befutója”?

Forrás

Itt a nagy 2017-es pénzhoroszkóp, tudd meg, gazdag leszel-e idén!

Mérleg

Ismét takarékosabbnak kell lenned. Nem a luxus éve ez. Kisebb pénzek ugyan jönnek majd, például magasabb fizetést kapsz, mint eddig, vagy megadnak egy régi adósságot, amelyre már nem is számítottál. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek filléres gondjaid, de nem élhetsz nagy lábon. Hallgass a józan eszedre. Nézd meg, hová fekteted a pénzedet, köss élet- és lakásbiztosítást, ha lehetséges.

Skorpió

A Skorpió igen körültekintő, ha pénzről van szó, és jó érzéke van az anyagi világhoz. A pénz és a vagyon éve lesz ez. Megérzéseidet egy bankár is megirigyelhetné. Kihasználod az adódó lehetőségeket, befekteted a pénzedet. Pénzügyi tekintetben biztonságban érezheted magad. Folyamatosan azon agyalsz, hogy honnan, merről tehetnél szert újabb bevételekre. Ez lesz az eddigi legsikeresebb éved.

hirdetes

Nyilas

Biztos, szilárd éved lesz. Azok a projektek, amelyeken a múlt évben dolgoztál, most tekinthetők befejezettnek, tehát most már „fialnak” is. Ez pedig pénzforrást jelent. Okosan fekteted be a pénzedet, és bármi, amihez nyúlsz, vagy amit megérintesz, szinte arannyá válik. Csak így tovább! Most megalapozhatod a jövő évedet is.

Forrás

Itt a nagy 2017-es pénzhoroszkóp, tudd meg, gazdag leszel-e idén!

Bak

Szerencse- és nyeremény-özön vár rád. Rendszeresen tapasztalhatod a csillagok kedvező állását. Használd ki ezt, és alapozd meg a következő éveidet is. Most végre kiegyenlítheted adósságaidat (ha vannak). Elképzelhető, hogy sokkal komolyabb pozícióba kerülsz, mint amilyenben eddig voltál. Ez nem feltétlenül igazgatói széket jelent. Lehet, hogy saját vállalkozásodban minősülnek át a dolgok.

Vízöntő

Remek ötleteket rejtegetsz a tarsolyodban. Ideje velük előrukkolni. A befektetett pénz megsokszorozódva tér vissza hozzád, ha a megfelelő időben és a megfelelő helyen rukkolsz elő kiváló elképzeléseiddel. Légy azonban elővigyázatos! Ne fogadj akárkit a bizalmadba, mert könnyen megbánhatod. A csillagok kísérnek utadon, és segítenek a megfelelő üzleti tárgyalások lebonyolításában, és anyagi életed irányításában. Év végén nagyobb nyeremény vár rád.

Halak

Nem lesz könnyű éved. Nem számíthatsz váratlan bevételekre, váratlan kiadásokra viszont annál inkább. A pénz jön és megy, de sajnos több megy most el, mint amennyi jön. Igyekezz minden energiádat a munkádnak szentelni. Mert ha küzdesz, nem lesz hiábavaló. Végül győzni fogsz, meglátod!

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház: Sok helyen volt az idők során a Nemzeti Színház, most úgy látszik,a... Tovább

Tapolcai tavasbarlang

Tapolcai tavasbarlang: országunk első számú különlegességei közt lehet emlegetni. Nem volt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek