hirdetes

Legjobb Pünkösdi programok országszerte 2023 – Megéri messzebbre is elutazni a hosszú hétvégén!

ZH
pünkösdi programok

6.    Pünkösdi Virágálom 2023 Székesfehérvár


A pünkösdi hétvégén ismét virágba borul a fehérvári belváros, ugyanis 2023. május 26-29. között rendezik meg a Pünkösdi  Virágálom programsorozatot Székesfehérváron.
A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a Városház tér és a Fő utca hat helyszínén alkotnak, a megnyitó – galambröptetéssel, a kompozíciók bemutatásával – május 26-án, pénteken 17 órakor lesz a Városháza előtt.

7.    Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék 2023


Fesztiváli hangulattal várnak Palkonyán 2023. május 27-28. között a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvényen! Pünkösdkor igazi programkavalkád várja a Palkonyára látogatókat: kiváló borok, műemléki pincesor, hangulatos kulturális rendezvények és könnyűzenei koncertek varázsolják az ünnepet igazi élménnyé.


Főszerepben a palkonyai borok állnak, a nyitott pincés borkóstolók során együtt borozhatsz a helyi borászokkal és megismerheted a pincészetek történeteit. A kellemes hangulathoz táncos előadások és koncertek is hozzájárulnak.

Szombaton ingyenesen látogatható a rendezvény, a színpadon ezen a napon programok nem lesznek.

hirdetes


Vasárnap kétféle jegy típus közül választhattok:

Fesztiváljegy: 5000 Ft, ami komplex élménycsomagot tartalmaz, hiszen a fesztiválkarszalag mellett (ami az összes koncertre, kiállításra, kulturális és gyerekműsorra belépést biztosít), egy gravírozott Palkonya üvegpohár és 5 db kóstolókupon (5*1dl bor) is tiétek lesz. A fesztiváljegy elővételben április 30-ig 4500 Ft.


Belépőjegy: 2500 Ft, tartalmazza a fesztiválkarszalagot (ami az összes koncertre, kiállításra, kulturális és gyerekműsorra belépést biztosít). A belépőjegy elővételben április 30-ig 2000 Ft.
Belépés 14 év alatt ingyenes.


A pohár a helyszínen a pincéknél is vásárolható 2000 Ft áron.

8.    Pünkösdi Tor-túra 2023 Egerszalók


A  Szalóki Tor-Túra különleges esemény pünkösd szombatján, május 27-én. Kóstold végig a falut! A falu vendégváró portáinál, a borospincéknél szabadtűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel, házi sütivel és zamatos borokkal fogadják az ínyenceket. Helyi ízek, borok és a vendégek találkozása, ezzel várnak Egerszalókon pünkösd szombatján.

hirdetes

9.    Pünkösdi Fesztivál Szekszárd 2023


Az év egyik legnagyobb fesztiválján, a Pünkösdi Fesztiválon Szekszárdon, május 27.-29. között, számtalan program várja a minőségi koncertek, a finom étkek és a fantasztikus hangulatú rendezvények kedvelőit.

A színpadon fellép majd DR BRS, Varga Viktor, Veréb Tamás, Paulina, és még rengetegen az ismert magyar előadók közül, valamint egésznapos programokon is részt vehetünk a gasztrosátorban, a borudvaron, az étkes udvaron, a kézműves kirakodóvásáron, a vidámparkban és az egyéb kiegészítő programokon. 


A rendezvény látogatása a disco-k és a színházi előadások kivételével díjtalan!

10.    Pünkösd 2023 Hollókő


Hagyományőrző rendezvényeket és várjátékot rendeznek az ünnepi hétvégén a Nógrád megyei világörökségi falu vendégeinek 2023. május 28-29-én Hollókőn.
Mindenkit a híres palóc vendégszeretet fogad Hollókőn.


A hagyományőrző programoknak az Ófalu, a várjátékoknak a Hollókői vár ad otthont.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zágráb

Zágráb: Zágráb Horvátország fővárosa és a Zágrábi főegyházmegye székhelye az ország... Tovább

Habsburg József

Habsburg József: Vitéz Habsburg–Lotaringiai József Ágost, József nádor fiúági... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Európa Hírek Kirándulás Magyar Magyar történelem Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás