hirdetes

Te sem gondoltad volna, hogy ezek újra divatba jönnek!

SFV
Újra divatban a retro darabok!

No.4. Susogós melegítő


Nemrég még nosztalgikus mosollyal gondoltunk vissza az Animal Cannibals vagy Belga szettjeire. Bár az ő szubkultúrájukban soha nem tűnt le az a korszak, amiben menő ilyen darabokat hordani, a  köztudatban azonban annál inkább. Soha nem gondoltuk volna, hogy a lépés közben sercegő oldalt csíkos melegítőnadrágok, vagy akár a teljes alsó-felső együttes újra menő lesz.


No.5. ¬Húzózsinóros felső és ruha


A haspólókat már éppen kezdtük elfogadni, amikor betört a húzózsinóros felső. Ez az a fajta haspóló, amiért ha az iskolában megdorgált az igazgatónő, vagy esetleg fáztál, akkor elég volt a zsinór mentén lejjebb húznod az anyagot és máris egy kevésbé provokatív darabot viseltél. Majdnem olyan, mint a lezipzározható szárú nadrág, de annyira talán mégsem ciki, sőt! A húzózsinór által képezett ráncok – legyen szó akár egyberuhákról, akár felsőkről – ideálisan segítenek az alak formálásában, esetenként még csalhatunk is velük picit.

hirdetes


+1 Szandál zoknival


Komolyan! Ez talán sosem volt menő, mindig csak a nagypapák és a kisgyerekeké volt az a kiváltság, hogy ne nézzenek rájuk véres tekintettel, ha ezeket a darabokat együtt viselik. Most azonban eljött a korszak, amikor nemcsak, hogy a fastfashion modellek, de a nagyobb divatházak képviselői is előszeretettel kombinálják ezeket.

hirdetes


Mi a tanulság? 


Minden divatőrület csak annak a kérdése, hogy magunkban hogyan ítélünk meg egy-egy darabot, ha ebben magabiztosak vagyunk, érthet velünk egyet az egész világ, és viselhet mindenki vödörsapkát szandál-zoknival, de kacaghatnak is rajtunk, és öltözködhetnek ugyanígy 5-10 év múlva. Egyet azonban soha ne felejts el: az öltözködés önkifejezés.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház: Sok helyen volt az idők során a Nemzeti Színház, most úgy látszik,a... Tovább

Zsolnay Kulturális Negyed

Zsolnay Kulturális Negyed: A Zsolnay Kulturális Negyed a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa... Tovább

Tovább a lexikonra
Retró
X
Kövess minket facebookon!