hirdetes

Újra elérhetők a MÁV-Volán szezonális napijegyei

VN

Április 29-től újra elérhetők a MÁV-Volán csoport szezonális napijegyei, amelyek kedvezményes áron biztosítanak utazást a Dunakanyar és Bakony, valamint a Balaton környéki településeken- olvasható az MTI közleményében. Igazából hazánk legcsodásabb vidékeit érinti a kedvezmény, ráadásul már most, a hosszú hétvégével kezdve. De mi ez az egész? Mutatjuk a részleteket!

Szezonális napijegyek Balaton 2023

Még a hajókra is érvényesek a jegyek

A közlemény szerint szombattól megvásárolhatók a MÁV-Volán csoport járataira érvényes Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek. A Dunakanyar napijegy a MÁV-Volán csoport járatai mellett a Mahart kijelölt hajójárataira is érvényes. Az idén négyéves integrált jegytípus április 29-től május 21-ig és szeptember 18-tól október 31-ig szombati, vasárnapi, ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra érvényes. Május 23-tól szeptember 17-ig keddtől vasárnapig bármely napon megváltható - írták.
   

Csodás kirándulóhelyeket fedezhetünk fel

A Bakony napijegy korlátlan utazást biztosít a Bakony népszerű kirándulóhelyein, köztük a MÁV-Start egyik legszebb vonalán, a Cuha-patak völgyében futó Győr-Veszprém vasútvonalon és a Volánbusz környékbeli járatán. A korlátlan napi utazást biztosító jegytípussal elérhető Veszprém és környéke, ahol a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) Programsorozat részeként több száz program várja az érdeklődőket - közölték.

hirdetes
 

hirdetes

Az egy illetve háromnapos korlátlan utazást biztosító Balaton24 és Balaton 72 napijegyek a Balaton körül, továbbá Tapolca és Sümeg között, a Volánbusz tóparti járataira, valamint a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán (másodosztály) érvényesek április 29-től egészen október 31-ig. Az elmúlt években a Dunakanyar és a Bakony napijegyből, valamint a Balaton24/72 jegyekből több mint 100 ezer darabot értékesített a MÁV-Start különböző csatornáin - a MÁV-Start pénztárakban, automatákban, valamint az interneten és a MÁV applikációban.

Elérhetőek a vármegye- és országbérletek is

A közleményben kiemelték: a szezonális jegytípusok mellett már elérhetők a vármegye- és országbérletek, amelyekkel májustól korlátlanul lehet utazni vármegyéken, illetve országon belül a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV-HÉV (a HÉV-szerelvényeken Budapest határáig) és a GYSEV helyközi járatain.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Villanymotor

Villanymotor: A villanymotor olyan villamos gép, amely az elektromágneses indukció elvén az... Tovább

Fertő-Hanság Nemzeti Park

Fertő-Hanság  Nemzeti Park: Hazánk 10 Nemzeti Parkjának egyike. A Fertő–Hanság... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Szórakozás Történelem
X
Kövess minket facebookon!