hirdetes

Szuper programok a fővárosban november 6. és 8. között!

Puskás Rékka

Mostanra javában tombol az ősz, gyakran borús az ég. Szerencsére a hétvégére jó időt mondanak, pénteken és szombaton napsütéses napjaink lesznek, csak vasárnapra érkezik meg a novemberi időjárás párával és köddel. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezen a hétvégén ne várnának szuper programok Budapesten! Nézzük is meg, milyen opciókkal kecsegtet a hétvége!

Ezen a hétvégén is remek programok várnak!

MFÖEK őszi örökbefogadó nap és minivásár

November 8-án, vasárnap a Kőleves Kert és Vendéglőben (belváros, Kazinczy utca) örökbefogadó napot tart a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát alapítvány csapata. Az örökbefogadás mellett bepillantást nyerhetünk a mentés folyamatába, illetve hasznos infókat is megosztanak a jelenlévőkkel a gazdik életéből. De nem csak kutyusokat lehet örökbefogadni, a minivásáron mindenféle kutyás kiegészítőket is be lehet szerezni.

Repertory Slow Shopping vol. 1

November 5. és 7. között a Repertory várja szuper kedvezményekkel és hosszabb nyitvatartással az érdeklődőket. Mivel novemberben számos tervező tér vissza, meglehetősen széles kínálatból lehet válogatni. Igazán kihagyhatatlan alkalom, hogy menő cuccokat vásároljanak, akik betérnek ide!

Cinemusic 2020

November 7-8. között a Müpában, a hagyományokhoz híven Cinemusic 2020 címmel a filmzene-irodalom legnépszerűbb művei lesznek hallhatóak a Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában. Régi kedvencek és újabb alkotások egyaránt megszólalnak majd, a vendégművészek pedig, akiket a jeles alkalomra meghívtak, tovább emelik az esemény fényét. A zene mellett idén is lesz vizuális tartalom, vásznon lesznek láthatóak a legikonikusabb, legjobb filmjelenetek, így aztán teljes élményben lesz része az érkezőknek.

hirdetes

Nanoevents

A Nanoevents városi eseménysorozat célja egy térképre rendezni azokat a „nanohelyeket”, melyek saját tevékenységük mellett mikroléptékű programok, kiállítások és installációk helyszíneiként is ismertek lehetnek. A Holland Nagykövetség támogatásával a Kápolna co-space által hirdetett nyílt pályázat keretében olyan projektek kapnak bemutatkozási lehetőséget a november 7-8-i hétvégén, melyek a COVID-19 kihívásaira kreatív megoldásokkal reagálnak. Különleges, eddig nem feltétlenül közismert budapesti helyszínekhez kötődnek és példaértékű együttműködések keretében jönnek létre.

hirdetes

5. Európai Art Mozi Nap

Számos helyszínen, a Cirko-Gejzír moziban, a Kino Cafe moziban, a Művész moziban, a Tabán artmoziban, a Toldi moziban, a Puskin moziban, az Art+ Cinemaban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban november 8-án fantasztikus filmekkel és történetekkel várja az Európai Art Mozi Nap a filmrajongókat. Az esemény egyben felhívja a figyelmet a művészmozi, mint kulturális és közösségi tér fontosságára is. A változatos műfajú hazai filmkínálatban a Berlinben, Velencében díjazott filmdrámáktól a romantikus vígjátékon és gondolatébresztő dokumentumfilmen át a portréfilmig nyolc új európai koprodukció és két új magyar alkotás szerepel, amelyeket hetekkel-hónapokkal az országos premier előtt láthat a közönség.

A következő oldalon további szuper programok várnak!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Székely zászló

Székely zászló: A székely zászló a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) hivatalos zászlója és... Tovább

Bükk

Bükk: Magyarország második legnagyobb hegye, az Északi-Középhegység tagja. Az ország... Tovább

Tovább a lexikonra
Gasztronómia Magyar Programajánló Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!