hirdetes

Szuper programok a fővárosban november 6. és 8. között!

Puskás Rékka
Ezen a hétvégén is remek programok várnak!

Spirál – premier előtti vetítés és közönségtalálkozó

Vasárnap, november 8-án a Művész moziban egy különleges alkotás lesz megtekinthető, mely egy férfi és két nő különös háromszögkapcsolatát mutatja be egy tóparti házban. Ez egy lélektani krimi az elengedésről, az ismétlődő kapcsolatokról, a konfliktusokról és a szembenézés nehézségeiről. A vetítés után pedig közönségtalálkozó lesz, ahol jelen lesz Borbély Alexandra, illetve a film rendezője, Felméri Cecília és Muhi András producer is.

Lajkó Félix és Zenekara

Szombaton, november 7-én este az A38 hajón Lajkó Félix és öttagú zenekara adnak felejthetetlen koncertet. Lajkó Félix így nyilatkozott a zenekarról: „A jó része az, amikor a zenekar együtt meg tud szólalni. Ha van egy téma, amit elkezdünk játszani, és aztán egyszer csak robban egy nagyot. És van az a része, ami zenekarban nem, inkább szólóban működik: amikor teljes improvizáció van és nincs körülöttem senki. Mindkettő jó. Valószínűleg, ha nem lenne az egyik vagy a másik, akkor hiányérzetem lenne.”

hirdetes

Kaptafa szülinap 2.0

hirdetes

November 7-én, szombaton tartja második szülinapját a Kaptafa az Akácfa utcában, a programon italakciók, torta, különleges fogások várják az ideérkezőket, de a nagyon bevállalósak akár magukra is varrathatják a Kaptafa logóját, vagy más, ezt a hangulatot idéző mintákat a Black Moon Tattoo jóvoltából. Emellett két meglepetés DJ is megjelenik a helyszínen, de a tombola is ígéretes ajándékokkal kecsegtet.

Stranger Synths live: Quixotic, Lazerpunk, Maneuver Maneuver

Szombaton, november 7-én a Dürer Kertben Budapest legmenőbb synthwave buliját rendezik meg, amelyen fellép majd a Quixotic, a LAZERPUNK és a Maneuver Maneuver is. Aki akar egy igazán nagyot bulizni, annak feltétlenül itt a helye, hiszen ki tudja, meddig lesz még lehetőség az efféle ereszd-el-a-hajamat szórakozásokra!

Borkaland a Rumban

November 6-7. között a Hotel Rum tereiben olyan borászokkal, borászatokkal, borkereskedőkkel és szakértőkkel lehet majd találkozni, akik a hotel életében különleges szerepet töltenek be, akár a Salt vacsoráin, akár a Toprum brunchain. A résztvevők listáján a Szóló Borászat, a Heimann & Fiai Pincészet, a Páger Pince, Bott Frigyes, a Demijohn, a Borguru – Boriroda és a ZAX-Taittinget (Bor és más) szerepelnek. A borkedvelőknek mindenképpen itt a helye!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A törkölypálinka

A törkölypálinka: Hungarikum. A törkölypálinka kizárólag Magyarországon termett szőlő... Tovább

Túrós csusza

Túrós csusza: Cukros vagy sós? Nagy talány, és tényleg létezik mind a kettő változat... Tovább

Tovább a lexikonra
Gasztronómia Magyar Programajánló Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!