hirdetes

Egyesek szerint receptre kellene felírni a tavaszi Balatont-mutatjuk mit érdemes csinálni!

VN
Frissítve: 2024.04.14
Frissítette: ZH
Tavaszi balatoni programok 2024

#4. A tavasz a biciklisták kedvenc évszakja

A tavasz a biciklisták kedvenc évszakja, legyen a tiéd is. Pattanjatok bringára és tekerjétek körbe, vagy legalább is tekerjetek egy kicsit a Balaton körül! Higgyétek el, ilyenkor nemcsak, hogy nincs akkora forgalom a kerékpárúton, hanem még a levegő is más. Finom virágillat, kellemes napsütés, madarak szívmelengető muzsikája, és a végtelen kékség. Kell ennél több? Igen! Egy lista a Balaton kerékpárút legszebb részeiről!  

#5. Fényűző Balatoni ebéd kicsit másképp

Ha útnak indultok, semmiképpen se hagyjátok otthon a piknikkosarat, hiszen jól tudjátok, a korlátozások miatt, most nem úgy vannak nyitva az éttermek, egyéb vendéglátóhelyek, már ha egyáltalán nyitva is vannak. De semmi baj, mi kerestünk nektek nagyon jó balatoni „éttermeket” idén tavaszra, olyan, de olyan kilátásokkal, szem-száj tátva marad. Bár pincérek és konyha nincsen, sőt még abroszok sem, egy kockás pléddel és egy telipakolt piknikkosárral (amiről mi szóltunk, hogy kell) ezek könnyen kárpótolhatóak. Hát van jobb, mint egy tavaszi napfényes piknik a Balaton partján? Ha szerinted sincs, akkor itt mutatjuk a legjobb helyeket: ezek a legjobb piknikezőhelyek a Balatonnál

hirdetes
hirdetes

#6. Kincseket keresni tavasszal az igazi

Amikor a turisták zsibaja még nem lepi el az egész Balatont, amikor még nem alakul az egész vidék át egy nagy turistaparadicsommá, na akkor érdemes igazán felfedezni a Balaton titkos helyeit, kinyitogatni a kis kincses ládikáit. Tavasz, erre egy tökéletes alkalom! Fedezzétek fel ne csak Balatonfüredet és Siófokot, hanem a rejtett kincseket is, ehhez egy kis segítség: ITT mutatunk 5 titkos helyet a magyar tengernél.  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű magyar vizsla: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. A drótszőrű magyar... Tovább

Fátyol-vízesés

Fátyol-vízesés: Magyarország legnagyobb vízeséséről van szó személyében, A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Utazás
X
Kövess minket facebookon!