hirdetes

Mi történt az Apple-lel Steve Jobs halála után, hogyan álltak talpra?

Oláh Tamás
Apple Steve Jobs halála után

"Hiszünk a mély együttműködésekben és a csapataink közötti tapasztalatmegosztásban, ami megenged számunkra egy olyan innovációt, mely mások számára nem elérhető.

A siker másik kulcsa az ökoszisztéma. Elsőre furcsa lehet ez a szó kütyükre használva, de egy cég sem épített ki saját termékei között, olyan kapcsolatteremtési lehetőségeket, mint az Apple. A vállalat rengeteget dolgozott azon, hogy az egyes eszközök megfelelően kommunikáljanak egymással, ezzel egy egységet alkotva és nagyon megkönnyítve az életünket. A fájlátvitel és a munkafolyamatok átvitele, olyan lehetőségekhez juttat minket, ami rendkívül leegyszerűsíti életünket. Habár a technológia elkezdett megjelenni más hasonló kaliberű gyártóknál is fontos tudni, hogy az Apple nagy szerepet játszott ennek elterjesztésében.

hirdetes


 
"A fentieken kívül a vállalat egyetlen csoportjában sem elégszünk meg kevesebbel, mint a tökéletes - és meg van bennünk az az önismeret, hogy beismerjük, ha tévedünk és van bátorságunk változni. És attól függetlenül, hogy ki milyen pozícióban van a cégnél, ezek az értékek olyan mélyen vannak beágyazódva a cégbe, hogy az Apple remekül teljesít majd."

hirdetes

A részvényesek aggályai teljesen érhetőek voltak Steve Jobs lebetegedésekor, a részvények ára folyamatosan esett és ez sokakat elborzasztott. Értehető a kritika, mely szerint Tim Cook sosem lesz akkora vezető mint, amekkora Jobs volt. Aggodalomra adott okot az a pillanat is, mikor a vállalat vezető dizájnere Jony Ive az innováció hiányára hivatkozva felmondott. A jelek viszont az mutatják, hogy a cég erős és nem igazán tudja megrengetni semmi. Azt is nagyon fontos tisztázni, hogy hiába kritizálják Cook-ot, de a cég értékét az elmúlt 9 évben az ötszörösére növelte. 

Igaz, hogy sokak szerint ez a cég már nem a régi, de termékeik még ma is utánozhatatlan minőséget és kifinomultságot hordoznak magukban. Érdemes kipróbálni az Apple élményt , de óvatosan az ember könnyen beleszeret és az árcédulák nem a magyar pénztárcákhoz igazodnak.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kodály-módszer

Kodály-módszer: Kodály Zoltán az egyik leghíresebb magyar zeneszerzőnek számít, aki a magyar... Tovább

Bajor Imre

Bajor Imre: Bajor Imre magyar színész, humorista. 1957 március 9-én született Budapesten.... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Külföld Technológia
X
Kövess minket facebookon!