hirdetes

Történések a marketing világában, amikre jobb, ha odafigyelsz

Oláh Tamás

Folyamatosan fejlődő világunkban rendkívül fontos, hogy lépést tudjunk tartani ezekkel a körülöttünk történő változásokkal. Különösen fontos ez a marketingben, ahol az emberek igényeire nagy figyelmet kell fordítani, hogy el tudjuk érni őket minden felületen. Most pár újdonságot hoztam el a hazai marketing világából.

marketing érdekesség

Az Év Honlapja pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és annak Internet Marketing Tagozata idén 19. alkalommal „rendezi” meg ezt az online versenyt, ahol a szakmai zsűri a legfrissebb idei weboldalakat és a legötletesebb digitális megoldásokat szeretné látni.
A koronavírus okozta helyzet folyamatos innovációt követel meg, mind a honlapkészítőktől, mind azok üzemeltetőitől. A weboldalakkal szembeni főbb szempontok, hogy szép, igényes, gyors, logikus és átlátható legyen. Fontos, hogy a digitális kavalkádban a weboldal képes legyen lekötni az érdeklődők figyelmét. Ez rendszered fejlesztéssel, nagy rengeteg kreatívitással és a design thinking legújabb elemeinek felhasználásával gyűrható össze egy látványos, praktikus, hasznos és gyors egésszé. Idén nem csak a legjobb honlapokat, hanem az újító digitális megoldásokat is szeretné díjazni a zsűri.

hirdetes

„A vírus hatásai elérték a digitális marketinget is, amire remek visszavágással reagáltak a piac szereplői. A kényszerdöccenők miatt előkerültek a már 10 éve meglévő technológiai eszközök, új szerepet kapott a vállalati honlap és a webes ügyfélkezelés is. Soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye, ezzel párhuzamosan pedig csökkent a közösségi média monstrumainak szabályozókkal teli, zárt terének marketing célú felhasználása. A megváltozott helyzetben új szerepet kaptak a honlapok is. A vállalati weboldalakon lehetőségünk van a szegmentált kommunikációra, a kreativitásunk kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére és a teljesen egyedi megoldások alkalmazására. Új digitális irányokat tudunk kijelölni, és a vállalatunkra jellemző tulajdonságok mind megjelenhetnek a weblapunkon. A honlapok tündökölhetnek. Éppen ezért az idei pályázaton továbbra is értékelni és díjazni fogjuk a kreatív, alkotó szemléletet. Az idei év újdonsága az érintésmentes marketing, a blockchain, illetve a technológiai megoldások és a kampányok elismerése lesz” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

hirdetes
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Veszprém

Veszprém: megyei jogú város a Közép-Dunántúli régióban, Veszprém megye és a Veszprémi... Tovább

Fodros tollú magyar lúd

Fodros tollú magyar lúd: Az országban igen tradícionális a lúdtartás már hosszú ideje. Ez... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Magyarország
X
Kövess minket facebookon!