hirdetes

Történések a marketing világában, amikre jobb, ha odafigyelsz

Oláh Tamás
marketing érdekesség

A mostani helyzetben elengedhetetlen, hogy érintésmentes megoldásokkal növeljék az oldalra látogatók biztonságát. A magyar weboldal fejlesztők közül már többen nemzetközi szintre léptek, ezért már magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak jelentkezésére is számítanak a szervezők.

A Supercharge

A Supercharge ereje az innovációban rejlik, hiszen digitális termékek fejlesztésével és készítésével foglalkoznak. A cég minden ügyfele számára testreszabott megoldásokat kínál és segíti őket abban, hogy úrafogalmazzák és kiterjesszék tevékenységüket. A cég segít partnereinek, hogy könnyebben elérjék az általuk vízionált piaci pozíciót –legyen ez a felhasználói bázis növekedése vagy a piaci eredmények javulása.

hirdetes

Az évtizedben a Supercharge számos európai, amerikai és ázsiai vezető vállalat applikációit készítette el, professzionálisan kombinálva a fejlesztői, UI, UX, valamint tanácsadói szolgáltatásaikat. A portfóliójuk rendkívül sokoldalú és a legnagyobb mobilbankoktól egészen az elképesztően kreatív startup-ötletekhez kapcsolódó alkalmazásokig kiterjed. Az elkészült termékeikkel napi szinten milliós színtű felhasználói bázis kiszolgálását könnyedén teljesítik, ezzel jövőbe mutató módon alakítva a világot.

hirdetes

A céget a Financial Times és a Deloitte is megillette a leggyorsabban fejlődő európai vállatok egyike „címmel”. Budapesti székhelye mellett a Supercharge Londonban és Amszterdamban nyitott irodát.

Fontos tisztában lennünk, hogy mi magyarok nem csak a múltban voltunk képesek olyasmit alkotni, ami a jövőnket megkönnyítette és egyedülálló volt világszerte. Kíváncsian várom az év weboldala pályázatának dobogósait. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg formabontó ötletet vonultatnak fel majd számunkra a versenyzők.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Augusztus

Augusztus: Az utolsó nyári hónap, nevezetesen a 8. a sorban. Az idő folyamán az alábbi... Tovább

1956-os Forradalom

1956-os Forradalom: Népünk sok harca közül az egyik legjelentősebb, mely máig nagy hatással... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Magyarország
X
Kövess minket facebookon!