hirdetes

A társkereső oldalak előnyei és hátrányai!

S.N.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, már szinte minden korosztályban a különféle társkereső oldalak használata. De mint minden éremnek, ezeknek is két oldala van. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a társkereső oldalak előnyeit és hátrányait.

 

Társkereső oldalak

Sokkal több embert ismerhetsz meg!


 Egy embernek nagyon sok indoka lehet arra, hogy letöltsön és regisztráljon egy társkereső oldalra. A legtöbb esetben viszont az, hogy az adott illetőnek nem sok esélye van az ismerkedésre. Ez olyanokkal szokott előfordulni leginkább akik a munkahelyen kívül egy kicsit otthon ülősebbek, vagy csak nem egy szórakozóhelyen szeretnék megismerni álmaik szerelmét. Az ilyen oldalakon pedig lehetőség van arra, hogy akár egyszerre több emberrel is beszélj vagy több ember közül választhatod ki azt, aki neked szimpatikus és megismernéd.


Használhatsz szűrőket!

Mostmár az ilyen oldalakon a profil készítése során kiválaszthatod azokat a szempontokat, amelyek alapján szeretnéd választani a párodat. Ezt akár a későbbiekben is változtathatod, de mondjuk ha te egyáltalán nem kedveled a szőkéket vagy barnákat vagy bármi más kizáró tényeződ van azt is bejelölheted és akkor ezeket a profilokat nem dobja fel a program. Mennyire megkönnyíti még ezt is! Ettől függetlenül az elzárkózás nem egy jó taktika, hiszen azért is regisztrálunk egy ilyen oldalra, mert nyitni szeretnénk mások felé és érdemes legalább az elején mindenkinek megadni az esélyt, ugyanis sose tudhatod, hogy mi sülhet ki belőle.

hirdetes


Online kezdődik!

hirdetes

Ha van egy „párod” , akivel kölcsönösen kedveltétek a másik profilját, azzal elkezdhetsz online beszélgetni. Ami teljesen jó, mert így ha nem tetszik vagy rájöttök, hogy egyáltalán nem passzoltok, akkor megúsztál egy félnapos programot a randiszervezéssel, előkészületekkel vagy ugyebár az ilyenkor legrosszabb kínos beszélgetésektől. Már ilyen kisebb beszélgetések sok kínos randitól is megóvnak, amire egyébként tényleg sok idpőt pazarolnánk.


Növelheti az önbizalmad!

Ha alapból félsz nyitni mások felé, akkor már azzal is elégedett lehetsz, hogy rávetted magad egy ilyen új dologra. Ez egy elég nagy lépés! Már ez is növelheti az önbizalmadat, nem beszélve arról, amikor elkezdenek gyűlni a lájkok a profilodra és tényleg elkezdesz ismerkedni vagy akár randizgatni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A trianoni békeszerződés

A trianoni békeszerződés (békediktátum): 1920. június 4. Az első világháborút lezáró... Tovább

Mobilfal jelentése

A mobilfal egy olyan térelválasztó falrendszer, amely rugalmas teremelosztást teremt meg... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek