hirdetes

A társkereső oldalak előnyei és hátrányai!

S.N.
Társkereső oldalak

Sok a hamis profil!

Azért tudnod kell, ha ebbe belevágsz, nem árt óvatosnak lenned. Sokan használnak teljesen hamis képet , nem megfelelő adatokkal együtt. Ha egy ilyet felfedezel, mondjuk meglátod egy ismerősöd képét, aki nem is használ ilyen alkalmazást, akkor azt azonnal jelentsd, hogy minél előbb eltűnjön a fake profil. Sokan egyébként eredeti képpel szeretnek nem valós adatokat megadni, hogy vonzóbbnak tűnjön a profiljuk. Ez sem egy jó megoldás, mert az igazságra, a legtöbb esetben hamar fény derül. Szóval tényleg érdemes már az online beszélgetésnél is kitérni több témára, hogy ne a találkozásnál szembesüljünk az igazsággal.


Rémtörténetek…

Sajnos az utóbbi években lehetett hallani egy-két rém történetről is. Azonban ne aggódj erre azért nem sok az esély, ha tényleg oda figyelünk arra, hogy mit is mond a másik és, hogy viselkedik a találkán. De ilyen szempontból érdemes odafigyelni, hogy az adott alkalmazásnál milyenek a statisztikák. Érdemes megnéznünk, az emberek visszajelzésit nehogy a végén rosszul járjunk és rossz emberrel hozzon össze bennünket. Ebből a szempontból kell inkább több randit szervezni és ha lehet nyilvános helyen csak az ismerkedés ideje alatt, a teljes biztonság kedvéért.

hirdetes


Csak kalandot keresnek…

hirdetes

Sokan sajnos azt a taktikát alkalmazzák, hogy elhitetik, hogy ők komoly kapcsolatra vágynak, aztán egyszer csak ott hagynak. Sajnálatos módon ezt elég sok ember csinálja, azonban ez nem szabad elfeljteni, hogy egy vakrandin vagy más esetben is megtörténhet ugyanez. Ha valakinek pedig csak ilyen szándéka van, hogy kalandot keressen az általában hamar kibukik, akkor meg ha téged nem érdekel az ajánlat, akkor érdemes minél előbb hanyagolni az adott embert. De egyébként itt is érdemes megválogatni az adott társkeresőt, hiszen vannak már külön olyanok, amin csak kalandot keresnek és vannak olyanok, ahol életre szóló kapcsolatot szeretnének találni.


Mit szólnak majd a többiek...

Ilyenkor fenn áll a veszélye annak is, hogy ismerőseink előtt kínosnak érezzük, hogy ezt csináljuk! Ezzel az az egy probléma van, hogy nem vesszük figyelembe azt, hogy ez a saját életünk és lehet, hogy ismerősünknek szerencséje volt és hamar rátalált a szerelem, de mindenki más. A legtöbb embernek nincs túl sok lehetősége az ismerkedésre, ezért folyamodnak ilyen társkereső applikációkhoz, amivel egyébként semmi gond nincs, hiszen manapság már jól bevált dolog. Úgyhogy, ha csak a barátok és ismerősök esetleges véleménye izgat, akkor ezt gyorsan felejtsd el és mindenképp vágj bele egy ilyen alkalmazás használatába.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gerevich Aladár

Gerevich Aladár: 1 hétszeres olimpia bajnokunk van, akit Gerevich Aladárnak hívnak. Gerevich... Tovább

Bolhási-víznyelőbarlang

Bolhási-víznyelőbarlang: A Jávorkúttól északkeletre található a Bolhási-víznyelőbarlang.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek