hirdetes

3 csodálatos, könnyen teljesíthető túraútvonal a Balatonnál GYEREKEKNEK is!

VN

Itt a tavasz, és ezzel a csodálatosan szép virágillatú évszakkal együtt nemcsak a csilingelő madarak érkeznek, hanem a kellemes kirándulóidő is, Kirándulni mindenki szeret, igaz? Még a legkisebbek is élvezik a friss levegőt, a napsütést, s valami új dolog felfedezését. és abban is biztosak vagyunk, hogy alig várják már, hogy a Balatonnál strandoljanak a nyári napokon. Most nem strandolós dolgokat mutatunk be ugyan, hanem sokkal inkább tavaszias programot: 3 olyan csodás túrútvonalat, a jó öreg Balatonnál, amit gyerekekkel is könnyedén teljesíteni lehet, de a nagyinak sem fog kihívást okozni!

3 túraútvonal gyerekeknek Balatonnál
Egyébként ennek a cikknek az aprópója, ez a nagy sikert aratott cikkünk, ami szintén érdekelhet titeket, hiszen Magyarország egyik másik legszebb tájára, a Dunakanyarra kalauzol titeket, ahol akár babakocsival is megközelíthető kilátókat mutat be: 3 varázslatos kilátó a Dunakanyarban, amikhez 30 percet sem kell gyalogolni- gyerekeknek és mindenkinek

A csodás Salföld megannyi kincset tartogat

Salföld csodálatos. Lenyűgöz mindenkit a nagyokat, de a kicsiket is: van itt minden izgalmas dolog és csodaszép látnivaló, kezdve a szinte világhíres Pálos kolostor romjával, végig kalauzolva az állatsimogatón a Salföldi Majorban, egészen a kilátóig, ahonnan nem meglepő módon varázslatosan szép kilátás nyílik. Csupa móka és kacagás lesz ez a túra a gyerkőcöknek, és a felnőttek is élvezni fogják. A Salföldi Majorbajorból egy körülbelül félórás séta vezet a kitáblázott úton a pálos kolostor romjáig, de ez nem minden, ha innen tovább indulunk a piros jelzésen, egy mesés úton juthatunk el a Csönge-hegyre, itt az útvonal találkozik a Kéktúra útvonalával és a Csönge-hegyi kilátóhoz visz fel, ahonnan csak egy kisebb séta és vissza is lehet érni a kiinduló Salföldre.

hirdetes


 

Lapozzatok, mert még mutatunk nagyon jó heyeket, a Baltonnál, amit az egész család imádni fog!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A hollóházi porcelán

A hollóházi porcelán: A Hollóházi Porcelángyár 1777-ben alakult meg a Borsod-Abaúj-Zemplén... Tovább

Magyar koronázási kard

A magyar koronázási kard: a koronázási kard a magyar koronázási jelvényegyüttes legfiatalabb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyar történelem Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!