hirdetes

Újabb családtagot vesztett el L.L.Junior. Újra gyászol a zenész, elvesztette Mámiját

Bettina

L.L. Junior újra mély pontra került, elveszette a legkedvesebb személyt az életében.

L.L. Junior újabb családtagot vesztett el

Szinte hihetetlen volt a hír 2019-ben amikor L. L. Junior kisfának a haláláról írt minden újság, és róla szólt minden híradó és közismert emberekkel foglalkozó műsor. Amikor meghalljuk, hogy elhunyt valaki, vagy valakinek a hozzátartozója, akkor kifejezzük részvétünket és talán merem állítani, hogy elgondolkodunk azon, hogy mi is fontos igazán az életben. De tudjuk azt is, hogy ez az élet rendje, és a dolgoknak a fájdalommal együtt is, de menniük kell tovább, nem állhatunk meg. A gyászt mindenki sajátos módon dolgozza fel, vannak akik ilyenkor egyedül szeretnek lenni, de vannak olyanok akiknek ilyenkor van a legnagyobb szükségük a társaságra. 2019-ben ez L. L. Juniornak bőven kijutott, akár vágyott társaságra akár nem. 2019-ben L. L. Juniorral együtt gyászolt az ország.  Minden riporter őt kereste, minden ember róla beszélt, mindenhol ő volt a téma. Ő és a kisfia. Talán ez okozta, hogy napokig nem tértünk igazán magunkhoz, hogy egy olyan elbűvölő, angyali arcú kisfiú távozott közülünk, aki szinte alig élhetet pár évet. Lehetősége sem volt igazán élni. Ő már az angyalok között van, onnan néz le szerető családjára. 

hirdetes

Ezzel a dallal emlékezett meg kisfia elvesztéséről!

2021-ben újra utolérte a gyász L.L. Juniort. Meghalt a  nagymamája.

L.L. Junior nagymamája, Rézműves Mária 95 éves volt, kedden aludt el örökre. Tradíciók, érzelmek, koronavírus. Teljesen megtörten sorolta L.L. Junior telefonon, hogy mi minden jár most a fejében egy riporternek.

hirdetes

Rézműves Mária 1927. január 31-én született és nyolc gyermeknek adott életet. Elképesztő, de közel kétszáz unokája, dédunokája, ükunokája született Rézműves Máriának. Múlt pénteken derült ki, hogy elkapta a koronavírust, de tüneteket nem vagy csak alig produkált. Kórházba került, orvosai nyugtatták, hogy amint negatív lesz a teszteredménye, haza fogják engedni a kórházból.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott és mindenki így ismerte: Mámi. 


Olvasd el, hogyan nyilatkozott L.L. Junior! Lapozz a következő oldalra.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Matyó hímzés

Matyó hímzés: Az egyik leghíresebb tradícionális magyar hímzésfajta. Leginkább az... Tovább

Magyar parlagi kacsa

Magyar parlagi kacsa: A 20. század elején a magyar parlagi kacsát már ősi magyar fajtaként... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!