hirdetes

Újabb családtagot vesztett el L.L.Junior. Újra gyászol a zenész, elvesztette Mámiját

Bettina
L.L. Junior újabb családtagot vesztett el

„Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba. Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, és többet nem ébredt fel.” mondta L.L. Junior 

L.L. Junior nyilatkozott arról, hogy náluk, romáknál régi tradíciója van a virrasztásnak, de most a koronavírus idején nem szeretne ilyen messzi településre utazni, hiszen félti őket a járványtól. 

„A szokásunk, tradícióink szerint ilyenkor addig virrasztunk, amíg el nem temetjük a halottunkat. Emellett a halottat ilyenkor hazaviszik, majd körbeviszik az udvaron. A járványügyi helyzetben egyszerre sokan nem virraszthatunk Mámiért, kisebb csoportokban emlékezünk meg róla a szombati temetésig.”

hirdetes

L.L. Juniorhoz nagyon közel állt a nagymamája. Nagyon sokat köszönhet nagymamájának, tőle tanulta, tőle kapta a tánc, a zene, a ritmus, a mesék szeretetét és mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, szoros kapcsolatot ápoltak. 

Osztozunk L.L. Junior fájdalmában, a legjobbakat kívánjuk neki!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

I. László

I. László: vagy Szent László, horvátul Ladislav I magyar király 1077-től, horvát király... Tovább

Rubik Ernő

Rubik Ernő: Ifj. Rubik Ernő a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!