hirdetes

30 ország mintegy 100 kiállítóval: nyit az Utazás 2022 kiállítás

Az idén március 3. és 6. között, egy év kihagyás után újra megrendezik az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2022 kiállítást. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket - jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója sajtótájékoztatón Budapesten.

Utazás 2022 kiállítás program

Minden tudnivaló az Utazás 2022 kiállítással kapcsolatban

A kiállítás belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, a külföldi Egyiptom lesz. Az immár 44 éves rendezvénysorozat idei fő témája a turizmus újraindítása a járvány után, és a biztonság - mondta az igazgató. Hozzátette: közel 20 ország önálló standdal képviselteti magát a felújított H pavilonban. A Hungexpo 18 hónapig volt zárva, a járványhelyzet a rendezvényszervezést sújtotta leginkább, viszont így elkészülhetett két új pavilon, és átadták a vadonatúj kongresszusi központot, amely iránt jelentősen megnőtt a belföldi kereslet - jelezte az igazgató.
   

30. jubileumi Budapest Boat Show

Az Utazás kiállítást a 30. jubileumi Budapest Boat Show-val együtt rendezik meg, ahol a Tisza-tó lesz a díszvendég. A legnagyobb hazai hajókiállításon ötezer négyzetméteren, közel 50 kiállítóval csaknem 100 hajót tekinthetnek meg a látogatók. Jelenleg hatályos jogszabályok alapján rendezvények csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatók, melyet a bejáratnál ellenőriznek. A látogatóknak nem kötelező, de ajánlott a maszkviselés. Bíznak benne, hogy a járványügyi szabályozás addig enyhülni fog - tette hozzá.

hirdetes
   

Középpontban Veszprém az Utazás 2022 kiállításon

Markovits Alíz, a Veszprém-Balaton 2023 EKF Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: nagyon fontos évben lehetnek a rendezvény díszvendégei, így a kiállításra látogatók is meggyőződhetnek róla milyen fantasztikus művészeti programmal várják a hazai és külföldi vendégeket. Már kevesebb mint egy év van hátra, és 2023-ban Veszprém és a Bakony-Balaton régió lesz Európa Kulturális fővárosa.

hirdetes
   

Egyiptom a dízsvendég az Utazás 2022 kiállításon

Mohamed El Shinawy, a díszvendég Egyiptomi Arab Köztársaság budapesti nagykövete elmondta: idén először vesz részt díszvendégként a kiállításon Egyiptom, önálló standon mutatja be az ország turisztikai látványosságait és program lehetőségeit. A magyarok oltási igazolvánnyal vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel utazhatnak az afrikai országba.
   

További izgalmas információkért lapozz egyet!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Bajai halászlé

Bajai halászlé: messzi földön híres nemzeti értékünk. A bajai halászlé keményfából... Tovább

Meteor-barlang

Meteor-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. Bódvaszilas... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!