hirdetes

30 ország mintegy 100 kiállítóval: nyit az Utazás 2022 kiállítás

Utazás 2022 kiállítás program

Utazás 2022 Kiállítás: főszerepben a tavak

Kücsön Gyula, a Sarudi élményfalu tulajdonosa a Tisza-tó képviseletében arról tájékoztatott, hogy az ország második legnagyobb tava várja a hajósokat, természetkedvelőket, vízisportok szerelmeseit, és a horgászokat. Szeretnék bemutatni a jelentős fejlődést, ami megvalósult az elmúlt években, az egykori víztározó jövőre lesz 50 éves. Kurucz Sándor a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnökségi tagja azt emelte ki, hogy a kiállítás "az ország legnagyobb szárazföldi kikötője", mivel sehol máshol nem látni ennyi hajót a parton. A rendezvényen szakmai beszélgetésekkel készülnek, ezeket online is lehet követni majd. A Budapest Boat Show keretein belül mutatják be a nagyközönségnek a Mentőmellény Állvány projektet, amelyben  mentőmellényeket tartalmazó állványt fognak felállítani frekventált vízközeli közterületeken, sétányokon, kikötőkben, első lépésben a Balaton körül.

hirdetes
    

Szakértői előadások az utazás 2022 Kiállításon

Március 3-án a Turizmus Kft. és a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) rendezésében az Újraindítás a minőség jegyében című szakmai fórumon szó lesz a minőség és biztonság, mint alapkövetelmény kérdéséről, a munkaerő-tartalékok hiányáról, az utánpótlás megoldási lehetőségeiről, új foglalkoztatási formákról és a belföldi turizmus erősödéséről. Március 4-én rendezik az Egészségturizmus Konferenciát, amely fő mottója a biztonságos utazás. A témák között lesz a hazai gyógyturizmus, amelyben fontos szerepük van a gyógyfürdőknek - ismertette a konferencia szervezője és moderátora Szegedi Andrea, a Semmelweis Egyetem adjunktusa, egészségturisztikai szakértő.Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. vezérigazgatója elmondta: 22 milliárd forint bevételkiesést jelentett a kényszerű 8 hónap zárva tartás a BGYH Zrt.-nek, de lassan újra elérik a 2019-es látogatottsági szintet.

hirdetes
    

Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expó

Az Utazás kiállítással egy időben, de attól függetlenül rendezik meg az ország legnagyobb, extrém utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált, valamint a régió egyetlen Afrika tematikus fórumát, az Afrika Expót. Mindegyik rendezvény ugyanazzal a belépőjeggyel látogatható, a kiállítási központ rendezvényei teljesen készpénzmentesek, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék

Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék a Zempléni-hegységben. Természeti és Kulturális... Tovább

Villanymotor

Villanymotor: A villanymotor olyan villamos gép, amely az elektromágneses indukció elvén az... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!