hirdetes

Ezt nem hagyhatod ki – a nyár egyik legnagyobb eseménye: összművészeti fesztivál Egerben

TK
Utcazenészek Versenye Eger

Miért is különleges az ide Utcazenészek Versenye?


Az idei évben az Utcazenészek Versenye igyekszik egy összművészeti fesztivált létrehozni, így a tehetséges zenészek mellett számos kulturális programlehetőségnek is otthont ad. Az Utcazenészek Versenye a hónapban együttműködik a VINO Kóstoló Borünneppel, valamint a Képzőművészeti Utcafesztivállal is a tavalyi hatalmas sikerre támaszkodva.


A három rendezvény összefonása azzal a megfontolással történik, hogy ezzel még vonzóbbá tegyék az érdeklődők számára Eger városát, valamint képesek legyenek támogatni a kis- és középvállalkozásokat a megterhelő járványhelyzetet követően.


Az idei év tehát már nem csak a könnyűzenéről szól, a tavalyi rendezvényhez képest idén a szervezők dupla annyi művészeti lehetőséget biztosítanak.


Milyen újításokra számíthatunk?

hirdetes


Amennyiben a bor, a feledhetetlen hangulat, melyet a zenészek biztosítanak a város különböző pontjain és a szabadtéri festés, rajzolás nem keltette volna fel az érdeklődésedet, akkor idén az Utcazenészek Versenyén helyet kap az irodalom is. 


A Széchenyi utcán egy Irodalmi Színpadot állítanak, mely Molnár Ferenc Irodalmi Szalonjának ad majd otthont július 21 – 25 között. Itt az érdeklődök Kukorelly Endrével és Háy Jánossal találkozhatnak majd, akik érdekes előadásokat fognak majd tartani.


Emellett pedig a vállalkozó szelleműeket közös alkotásra hívja majd az egri egyetemisták, fiatalok által 2018-ban alapított Szövegtrafik Eger, akik többek között alkotóműhelyeket vezetnek majd, ahol közös írásra hívják az érdeklődőket. A hétvége folyamán pedig egy felolvasóest keretein belül, szintén az egri fiatalok társulata által egy felolvasó-, slam poetry est is lebonyolításra kerül.

hirdetes


Aki pedig szeret alkotni, olyan programokon vehet részt többek között, mint például a hallott irományok és zenék lapján történő szabad alkotás, festés – akár egyénileg, akár párban!


Mindemellett pedig a Hotel Korona Borhotel kifejezetten a VINO borászat kínálatához készít különleges fogásokat azok számára, akik megéheznének.


Amennyiben érdekelnek a részletek, itt bővebben olvashatsz az Utcazenészek Versenyéről, illetve itt pedig magáról az eseményről.

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor tekintsd meg az esemény legutóbbi meghívóját!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Papp László

Papp Laci: Papp László (közismert nevén Papp Laci), háromszoros olimpiai bajnok magyar... Tovább

Budapest

Budapest Magyarország fővárosa, mely Pestből és Budából áll.Lakossága nagyjából 1,7... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!