hirdetes

Tökéletes Valentin-napi programok neked és párodnak

cs, ZH

Február 14-én, Bálint napján, vagy más néven Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ez a csodálatos nap a szerelemeseké, amikor egymás iránt érzett szerelmüket romantikus ajándékokkal, programokkal koronázzák meg. Egy nagy csokor virág, egy bonbon, vagy egyéb szívből jövő kedvesség igazán szép gesztus párunk számára, de ha szeretnénk eltérni a megszokottól, akkor bizony nincs könnyű dolgunk. Ha te is ebben a cipőben jársz, és úgy gondolod, hogy kifogytál az ötletekből mind az ajándékok, mind pedig a programok terén, akkor most mutatok számodra néhány szuper lehetőséget, amelyek mind párodnak, mind pedig neked elnyeri majd a tetszésedet. 

Valentin-napi programok

Különleges programok Valentin-napra

 


1.    Különleges vacsora egy romantikus étteremben

Különleges programot ígértünk, de megint jövünk ezzel a fránya romantikus vacsorával? Igen! Mert nem mindegy, hogy milyen helyre viszed párodat Valentin-napon! Tedd valamivel emlékezetessé ezt a napot számára! Ne az otthonotokhoz legközelebb eső helyet válaszd, hanem vidd el életed párját például abba az étterembe, ahol legelőször vacsoráztatok együtt, vagy ahol éppen elcsattant az első csók. Mind szokás mondani, a lényeg a részletekben rejlik. – És mi ezzel maximálisan egyetértünk. Egy romantikus vacsorát is lehet ünnepi köntösbe bújtatni, csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.


Ilyenkor az éttermek is lázasan készülnek a romantikus vacsorára vágyókra, és különleges ajánlattal várják vendégeiket. Ha még inkább megfűszereznéd az estét, akkor javasoljuk ezen az estén az olyan afrodiziákumok választását, mint az osztriga, az eper és csokoládé. 

hirdetes


2.    Meghitt andalgás a Balaton partján

Kérem szépen ez a program a romantika a köbön! Egy meghitt séta a lenyugvó nap fényében a Balaton partján még azok számára is szívet melengető, akik nem tartoznak az aktív programok szerelmeseinek népes táborába. Képzeld csak el, hogy milyen lenne kézen fogva andalogni szerelmeddel ezen a helyen?

hirdetes
 

Fenyves Yacht Club Hotel Valentin -nap


3.    Az otthoni programoknál nincsen jobb? 

Sokan nem tehetik meg, hogy étterembe vagy utazásra költsenek. Az ő számukra jeleznénk, hogy nem ér véget a világ! Egy otthoni romantikus program is éppúgy lehet különleges, mint bármely másik. Ez nyilván kicsivel több előkészületet, eszközt és időt igényel, de nem kivitelezhetetlen. 
Mi azt javasoljuk, hogy egy saját készítésű vacsorával lepd meg kedvesedet. Egy-két szál virág a kedvencéből már munkahelyén várhatja, majd otthon egy általad készített vacsora lesz pont az i-re. Ha még a hálóhoz vezető utat is rózsaszirmok ékesítik, akkor pedig nyert ügyed van, szíved hölgye el fog alélni a boldogságtól. 

Otthoni program Valentin-napon


A következő oldalon ajándékötletekkel folytatjuk. 

Valentin napi programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nyugati Pályaudvar

Nyugati Pályaudvar: Fővárosunk egyik fejpályaudvara, melyet még az 1800-as évek végén... Tovább

Huba

Huba: Honfoglaló vezéreink egyike. Összesen heten voltak, Huba az egyik közülük. Őt Anonymus... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek