hirdetes

Tökéletes Valentin-napi programok neked és párodnak

cs
Valentin-napi programok

Ajándékötletek Valentin-napra


Most pedig következzen néhány ajándékötlet, mert tudjuk, hogy ezen a téren is roppant nehéz időről időre újabbnál újabb dolgot kigondolni. 
Nézzük a kézenfekvő dolgokat: virágcsokor, plüssmackó, virágcsokor. Mind megvolt már, igaz? Akkor ezeket ezzel a lendülettel tegyük is félre. 
Lássuk mi van még a tarsolyunkban. 

Készíts könyvet

No nyilván nem kell óriási regényre gondolni, egy néhány oldalas, igényesen kivitelezett kis füzet is megteszi. Lényeg, hogy amikor időd engedi, írd bele kedvesed számára, hogy mi az, amiért szereted; miért szép vele az élet; igazából bármit ami kedves, szívből jön, és úgy érzed örömöt szerez neki. Ez az ötlet azért is jó, mert egyúttal te is feleleveníted a vele kapcsolatos érzelmeidet, és ezáltal kevésbé fogsz az esetleges hibáira összpontosítani. 

Szerelmes üzenet

Kincskeresés – Egy közös fénykép képkeretben

Ezt talán a programokhoz is írhattuk volna, de ez nem von le az ötlet értékéből. Lényeg a következő; vidd el párodat egy kirándulásra, ahol előzetesen apró rejtvényeket rejtettél el, és kérd meg, hogy keresse meg az elrejtett nyomokat. A nyomok végül egy elásott kincsesládához vezetnek, amelybe kedved szerint bármit tehetsz. Egy szép és igényes fénykép kettőtökről például remek választás.
Ugyanezt megteheted otthonotokban is. A nyomok egy neki vásárolt szép ruhához és egy szál vörös rózsához vezetnek, amelyek mellett még egy cetlit is talál: „ebben várlak az adott címen”.

hirdetes
Romantikus vacsora egy kis játékkal megfűszerezve. ;)

Szerelem kép

Ajándék óra, amely szerelmetek idejét szimbolizálja

Ha azt ígértük, hogy ajándékötletet is találtok a cikkben, akkor az úgy is lesz. Ha úgy véled, hogy a saját készítésű ajándékokat még többre értékelné kedvesed, mint a boltban bárki számára elérhető darabokat, akkor ez lesz a neked való ajándék!
Vásárolj a hobbiboltban egy fa képkeretet (lehet kerek és szögletes is), majd akrilfestékeket. Ezzel különleges és egyedi mintákat festhetsz rá, de ha nem vagy festészet terén kifejezetten tehetséges, akkor fess rá valami kedves feliratot, miután dekupázsoltál rá egy szép mintát. (A dekupázs, szalvéta technikát jelent, amelynek segítségével például egy falemezre úgy ragaszthatod rá a szalvétát, mintha te magad festetted volna. Ennek egyszerű menetét az interneten megtalálod).  

Romantikára fel! ;)
 

Valentin napi programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Petőfi Sándor

Petőfi Sándor: az egyik leghíresebb és legismertebb magyar költőnek számít mind a mai napig,... Tovább

Céges karácsonyi buli helyszín

Egy céges karácsonyi buli esetében kifejezetten fontos, hogy jó helyszínt találjunk, hiszen a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek