hirdetes

Egy korszak lezárul: véget ér a Barátok közt, lássuk mit tanulhattunk a sorozatból!

VN

A Barátok közt már olyan rég óta van adáson, olyan hosszú idők óta követhetjük minden hétköznap este e a fotelünkből a Mátyás-király tér történetét, hogy már-már biztosak voltunk benne, hogy sosem lesz vége. 22 éve kezdődött a kaland, azóta már sok-sok víz lefolyt a Dunán, az akkor szinte még gyerek karakterek felnőttek, sok szereplő lecserélődött, de úgy néz ki a végéhez közelít a kaland, és egyben a sorozat is.

Barátok közt vége

A Barátok közt-ről

Azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom az ország egyik legismertebb szappanoperáját, a Barátok közt-öt. Azt hiszem nincsen olyan magyar ember, aki legalább egy részt ne látott volna belőle. Én magam már régóta nem követem a sorozatot, de bevallom, volt olyan szakasza az életemnek, amikor egy részt sem nagyon hagytam ki, bár még évekkel ezelőtt, de engem és a képernyő elé csalt a Barátok közt. De ha valaki esetleg még sem hallott volna a sorozatról, annak sincsen nehéz dolga, ha szeretne egy-két információt kideríteni róla, ugyanis saját Wikipédia oldala is van. És hogy ott miket írnak róla?

hirdetes

Ezt kell tudni a Barátok közt-ről

„A Barátok közt hétköznaponként jelentkező magyar televíziós sorozat, amely 1998. október 26-a óta fut az RTL Klub-on. Indulása óta Magyarország legnépszerűbb sorozatává nőtte ki magát, valamint egyike a legnézettebb műsoroknak a magyar televíziózásban. A főcímdal Som Krisztián szerzeménye. Az első változatot Tisza Bea énekesnő adta elő. 2001-től az azóta több változtatáson átesett főcímet Szatmári Orsolya és Som Krisztián énekli. A Nielsen Közönségmérés és az RTL Klub 2013. június 11-i adatai szerint a Barátok közt Magyarország legnézettebb televíziós műsora volt, amelyet az akkori mérés szerint 1 millió 283 ezer néző követett figyelemmel.” A sorozat központjában a Berécsi család, és a híres-neves Mátyás-király tél többi lakója áll.

hirdetes

Hogy mikor ér véget a sorozat előreláthatólag, és hogy mi mindent tanulhattunk belőle, arról a következő oldalon írunk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Körözött

Körözött:  Reggelik, tízóraik és vacsorák kihagyhatatlan kelléke.Gyorsan... Tovább

IV. Károly

IV. Károly: IV. Károly teljes nevén Karl Franz Josef Ludwig Hubert Georg Maria von Österreich,... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Magyar Magyarország Magyarság Retró Szórakozás