hirdetes

Az idei nyár képekben: Magyarország viharos fotókon

SzSz

A júniusi időjárás szokatlanul viharos. Országszerete heves esőzéseket, zivatarokat és még jégesőt is tapasztalhattunk, amelyeket többen meg is örökítettek.

Az idei nyár képekben: Magyarország viharos fotókon

Egyszóval a nyári időjárásról: szeszélyes. 

Sajnos az idei nyár eddig nem ajándékozott meg minket túl sok napsütéssel és kánikulával. Az elmúlt időszakban szinte csak szeszélyes időjárásban volt részünk, hiszen hol verőfényes napsütést tapasztalhattunk, hol pedig jégesőt. A szakértők szerint sajnos az idei nyár nem is tartogat mást számunkra. 

Ha a 2020-as nyári időjárás előrejelzésről olvasnál, kattints korábbi cikkünkre!

A nyár eddig viharoktól tombolt az egész országban, így hihetetlen, kontrasztos fotókat, felvételeket osztottak meg a közösségi média több csoportjában is. A Pesten Hallottam Facebook csoportjába több felhasználó hihetetlen fotókat tett közzé szupercellákról, viharos felhőkről, kidőlt fákról és özönvíz szerű esőzésekről.

hirdetes

Ezeket a fotókat összegyűjtöttük, és elhoztuk olvasóink számára, hogy mindenki láthassa a 2020-as időjárás ezer arcát. A képek között olyan pillanatokat is találhatunk, ahol Budapest utcáin fél méter magasan áll a víz, így a közlekedés sem egyszerű. A felhasználók azonban nem csak az akadályokról osztottak meg fotókat, hanem csodás szivárványokról készült képeket is közzétettek.

hirdetes

Mindig humorunknál vagyunk

Többen egyébként vicces képeket, videókat is közzétettek már a heves esőzések miatt. Volt olyan videó, ahol Budapest belvárosában egy autó mögé egy felfújható úszógumit kötöttek, és azon közlekedtek az elárasztott utcákon. Olyat is találtunk, ahol a víztől hömpölygő utcára egy cápát szerkesztettek a képre, vagy éppen egy hajót, amin az a felirat áll, hogy “Metrópótló”. Persze leleményességünk határtalan, hiszen még olyan képet is találtunk, amin vízibiciklivel közlekednek az emberek Budapesten. Természetesen ez a kép is szerkesztett. 

Bár reméljük, hamarosan nem kell már ilyen nagymértékű esőzésekre számítanunk, és végre élvezhetjük önfeledten a nyári nap sugarait és meleg időjárást. 

Addig is nézd meg albumunkat, ahol összegyűjtöttük a legszebb amatőr fotókat több Facebook csoportból is: 

Forrás: Kiemelt kép: Czirok Zoltán Balázs

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Memento Park

Memento Park: szabadtéri múzeum Budapest XXII. kerületében, amely a magyarországi szocializmus... Tovább

Buzsáki lakodalmas szokások

Buzsáki lakodalmas szokások:  Körülbelül a századfordulón jött el az az időpont, mikor... Tovább

Tovább a lexikonra