hirdetes

Kattints valamelyik zöld pöttyre, nagy meglepetés fog érni!

Sz.F., Szeder

Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a weboldalra, észre se vettem, de majdnem egy teljes napom ment el azzal, hogy a zöld pöttyökre kattintottam...Tudd meg, miért, te is imádni fogod! 

Halgass rádiót bármelyik országból

Tény, hogy a XXI. században már kevés dologra tudjuk azt mondani, hogy lehetetlen. A mai technológia világában szinte ki sem kell mozdulnunk otthonról ahhoz, hogy elképesztő dolgokkal találjuk magunkat szembe! Sokan szeretik ezt, sokan viszont ellenzik, én azt mondom, hogy jó ez az információáradat, de szükség van arra, hogy megfelelően szűrjük a dolgokat.

Régebben nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik…Akkor még nagymamám kazettás magnóján hallgattam Hofit újra és újra, közben ceruza segítségével tekertem a szalagot ide-oda. Néha bekapcsoltam a rádiót is, mert nagypapám nagyon szerette hallgatni, ilyenkor együtt ültünk a masina mellett. Nagypapám biztos, hogy nagyon szerette volna azt a weboldalt, amit nem olyan régen találtam.

hirdetes

Nincs más dolgunk, mint a zöld pontok közül választani egyet, és rákattintani. Először nagyon meglepődtem, hogy mi történt, szerintem te is meg fogsz, most pedig megmutatom, mi a weboldal lényege.

Bármennyire is hihetetlen, de a világ számos pontjának rádióit hallgathatjuk egyetlen kattintás segítségével. Nincs más dolgunk, mint megvárni azt, hogy a világtérkép teljesen betöltsön, majd megkeresni azt az országot, amelyikre kíváncsiak vagyunk. Ezután kattintsunk a zöld kis pöttyre a térképen, és már hallgathatjuk is az adást. Ugyanazt a zenét fogod hallani te is, mint az az ember, aki például a tengerparton napozik, füle mellett pedig szól a rádió. Nekem nagyon nagy élményt jelentett, próbáld ki bátran te is!

hirdetes

A weboldalt ide kattintva találhatod meg!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tüskevár

Tüskevár: az egyik leghíresebb magyar regény. A Tüskevár Fekete István tollából származik... Tovább

Balatonboglári borvidék

Balatonboglári borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Balatonboglári borvidék Somogy... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek