Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
Hírdetés
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Ezek Európa legjobb sétahajóútjai

Hírdetés
Hírdetés
Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a sétahajózások Európa szerte. Ez köszönhető többek között az évente megjelenő új hajóknak és a folyamatosan bővülő, változatos útiterveknek, de kétségtelen, hogy az európai sétahajók egyre fokozódó minősége is felelős a robbanásszerű ugrásért.

Szántalan cég állítja magáról, hogy a legjobbat kínálja, ami csak megnehezíti az utazni vágyók dolgát. Egy valamit érdemes azonban észben tartani: az ember azt kapja, amit megfizet. Ha valami olcsóbb az átlagnál, annak összesen két oka lehet – vagy szezonon kívüli útról (tavasz/ősz), vagy egyszerűen rosszabb minőségű szolgáltatásról van szó.

 

Habár az óceáni sétahajózásokat kínáló márkák között egyszerűbb különbséget tenni, az ember meglehetősen sok hasonlóságot fedezhet fel, ha a folyami lehetőségeket veti össze egymással. Hogy segítsük azok dolgát, akik Európa legkiválóbb luxus sétahajózására vágynak, összegyűjtöttünk néhányat azon szolgáltatók közül akik joggal emlegetik magukat a legjobbak között!

Hírdetés

 

Tauck

A Tauck család már több mint 90 éve foglalkozik turisztikai élményekkel, méghozzá világszerte. A család nevét több generáció hordozta már a vállán ez idő alatt sikert sikerre halmozva, ami kétségtelen, hogy az egységet, az innovációt és a tiszteletet éltető munkafilozófiájuknak köszönhető.

 

És hogy mire számíthat egy Tauck ügyfél? A közel száz éves fennállás alatt a vállalat rengeteg kapcsolatot épített ki világszerte, ami azt jelenti, hogy ügyfeleik számos exkluzív élményben részesülhetnek – a privát területekre és helyszínekre való belépés csupán néhány ezek közül. A cég továbbá fontosnak tartja, hogy személyzetének minden tagja ragaszkodjon azokhoz az értékekhez, amelyekre a Tauck család felépítette sikerét az évtizedek során. Ennek köszönhetően az ügyfelek biztosak lehetnek benne, hogy bármely szolgáltatást is választják, príma kiszolgálásban részesülnek majd.

 

A Tauck minőséghez tartozik minden apró részlet, ami kellemesebbé és zökkenőmentesebbé teheti egy aktív kikapcsolódásra vágyó ügyfél utazását.

Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés

Amit az Országházról tudni illik

Amit az Országházról tudni illik

2018-06-14

A gyakran (tévesen) Parlamentként emlegetett épület valójában az Országház nevet viseli. A Budapest szívében elhelyezkedő épület a világon a harmadik legnagyobb ilyen jellegű építmény. Látványos kupolaszerkezetével az Országház 96 méter magas és összesen 691 szobát rejteget falai között.

Hasznos leckék, amiket anyáink tudat alatt tanítottak nekünk

Hasznos leckék, amiket anyáink tudat alatt tanítottak nekünk

2018-06-13

Anyukád biztosan rengeteg dolgot szeretett volna (és valószínűleg még szeretne is) megtanítani neked, például hogy hogyan viselkedj illedelmesen, vagy hogy miként légy jó barát. Tanításai a cipőfűző bekötésétől kezdve a sütő szakszerű használatáig mindenre kiterjedtek, ahol egyre nagyobb lettél, és bizonyára azért is mindent megtett, hogy ne csinál

Ezek Európa legjobb sétahajóútjai

Ezek Európa legjobb sétahajóútjai

2018-06-12

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a sétahajózások Európa szerte. Ez köszönhető többek között az évente megjelenő új hajóknak és a folyamatosan bővülő, változatos útiterveknek, de kétségtelen, hogy az európai sétahajók egyre fokozódó minősége is felelős a robbanásszerű ugrásért.


2018-06-11 Így veszi vissza birodalmát a sivatag Dubai-tól!

Két dolog biztos, az egyik az, hogy az ember megpróbál mindent tönkretenni, a másik pedig az, hogy a természet meg tesz mindent azért, hogy ne sikerüljön az emberek terve. Most egy újabb bizonyítékot mutatok arra, hogy nem győzhetjük le a természetet, szerencsére!

2018-06-15 Ezek Budapest legjobb éttermei

Budapest az éttermek városa – az olcsó „beülős” étkezőktől kezdve a világklasszis elit éttermekig minden kategória képviselteti magát a magyar főváros utcáiban, így nem ritka, hogy néha még a hazai látogatók is tanácstalanul cirkálnak a kerületek között a tökéletes vacsora után kutatva.

2018-06-16 A legszebb budapesti templomok

A most következő cikkben bemutatjuk nektek a legeslegszebb budapesti templomokat, mindegyik egyedülállóan szép, látványosságnak sem utolsó! Ismerd meg mindet!

2018-06-17 Így foglald le a gyerekeket nyaralás közben

Amint gyermeked eléri a szobacirkáló kort, fel kell készülnöd rá, hogy a nyaralások másképpen zajlanak majd, mint korábban. Elbúcsúzhatsz a pihentető henyélésektől a medence mellett, a kedvenc alkoholos koktéljaidtól és az éjfélig tartó ereszedelahajamattól. A nyaralások innentől kezdve egy családról szólnak, aminek a pici is egyenrangú tagját képe

Titkok és összefüggések Magyarországról

Hazánk a Kárpát-medencében pontosan Európa szívében fekszik. Mindegy, hogy az ember keletről, vagy nyugatról jön, ezen a területen át kell haladnia....

Ezeket a helyeket ne hagyd ki, ha Zalaegerszegen jársz

Zalaegerszeg Zala megye székhelye, megyei jogú város. Egyike Magyarország legvirágosabb, legzöldebb városainak. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.