hirdetes

A hétvége legérdekesebb hírei egy helyen

Oláh Tamás

A hétvége a többségnek a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, de az élet nem áll meg. Rengeteg minden történt ezen a hétvégén is, amiről nem érdemes lemaradni. A folyatásban ezekről olvashatnak.

Friss hírek a nagyvilágból

Három ember halt meg egy nap alatt, azért, mert elgázolta a vonat

Vasárnap délután 3 óra körül a Nyíregyházáról Budapestre tartó Nyírség Intercity a Róbert Károly körúti felüljáró alatt elütött egy embert – informált a MÁV. A helyszínelés alatt a vonatok fél órás késéssel jártak, a Budapest és Monor között a személyvonatok nem közlekedtek, helyettük a zónázó szerelvények álltak meg mindenhol, a Budapest-Lajosmizse vonatok viszont a Nyugati helyett Kőbánya-Kispestről indultak és oda is érkeztek.

Aznap ez volt a harmadik vasúti gázolás. Az éjszaka a Hatvan-Szolnok vonalon, Pusztamonostor és Jászberény között egy tehervonat elütött egy embert, aki a piros fényjelzések ellenére mégis ráment a sínekre. Reggel pedig a Budapestről Sopronba tartó Intercity ütött el egy személyt Tatabányán, ő a helyszínen életét vesztette.

hirdetes

A kőbányai polgármester koronavírus tesztje pozitív

hirdetes

D. Kovács Róbert a nyár elején vett részt két belföldi kiránduláson, egyébként nem volt külföldön, de még tömegrendezvényeken sem.  Közösségi oldalán számolt be D. Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere vasárnap arról a szomorú tényről, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Az eredmény szombaton érkezett, miután Radványi Gábor alpolgármesterrel érintkezett személyként került vizsgálatra még csütörtökön reggel, rögtön, ahogy az ő fertőzöttségére fény derült.

D. Kovács arról informálta az olvasókat, hogy erős végtagfájdalommal levertséggel és gyengeséggel küzd és sajnálatos módon a tünetek a feleségén is jelentkeztek. Az elmondásai alapján két családi kiránduláson vettek részt és a higiéniára maximálisan odafigyeltek, egyébként más kockázatot jelentő eseményen nem vettek részt.
„Egy “hibát” azonban mégis elkövettem. Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye” –olvasható bejegyzésében. A témát a következő oldalon folytathatja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rám-szakadék

Rám-szakadék: A Rám-szakadék Magyarország egyik kedvenc kirándulóhelye, mely a... Tovább

Rákóczi túrós

Rákóczi túrós: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Sokan nem is tudják, de nem a... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Külföld