hirdetes

A hétvége történései

Oláh Tamás

A hétvége általában a hét fáradalmainak kipihenéséről és a szórakozásról szól, de az élet ilyenkor sem áll meg. Rengeteg dolog történt ezen a hétvégén is. Nézzük, mik voltak ezek?

A pécsi tv-torony

Beragadtak a Pécsi TV-torony liftjében

Egy kellemes városnézésre indultak a turisták, de szerették volna egy egészen más szögből szemlélni a várost. A 75 méteres toronyból, ugyanis páratlan kilátás nyílik a városra. Vasárnap délután azonban ez eléggé balul sült el és öten a liftben ragadtak 50 méter magasan, miközben a lift a földszint felé tartott. A liftben tartózkodók közül valaki pánikba esett és megpróbálta kifeszíteni az ajtót, így meg kellett várni míg a szerelők a helyszínre érkeznek. Másfél óra volt mire sikerült megoldani a problémát.

Hazajutott a kirabolt Vajna Tímea

Tímea az egyik legnépszerűbb közösségi portálon osztotta meg az a kellemetlenséget, hogy kirabolták. A poszt szerint ékszereket, márkás cipőket, laptopját és pénzt loptak tőle a betörők. Sajnos ezzel együtt iratait és útlevelét is elvitték és nagyon úgy festett, hogy a közszereplő és az új párja nem fogja tudni elhagyni a buliszigetet.

hirdetes

Viszont elég gyorsan sikerült megoldani ezt a problémát, mivel egyből a külügyminisztérium és a követség segítségét kérték és tudtak is nekik segíteni. Tímea a pénzét cipőit és értékeit nem kapta vissza, de véleménye szerint „a legfontosabb a testi épség és a szeretet”.

Enyhe földrengést észleltek Tolna megyében

Enyhe fölrengést észlelt Tolna megyében a katasztrófavédelem. A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium tájékoztatója alapján azt dokumentálták, hogy a földrengés a Richter-skála szerint 2,4 magnitúdójú volt és 18 óra 43 perckor kezdődött Pincehely közelében körülbelül 5 kilóméteres mélységben.

hirdetes

A földrengés érzékelhető volt a lakosság számára, de károkról nem érkezett bejelentés.

Egy férfi fulladt bele a Lupa-tóba

Egy férfi fulladt a vízbe csütörtökön a Lupa Beach VIP részlegén. A szemtanúk szerint a férfi kapálózott majd elmerült a vízben. Két srác kezdte keresni a férfit, majd két vízimentő is érkezett a helyszínre. Az egyik civil találta meg, majd ezt követően egyből a partra húzták, de már nem lehetett megmenteni.

A vízimentők azonban azt nyilatkozták, hogy csak az esett megtörténte után 10 perccel riasztották őket és fél percen belül a helyszínen is voltak.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kossuth Lajos

Kossuth Lajos: Udvardi és kossuthfalvi Kossuth Lajos (Monok, 1802. szeptember 19. – Torino,... Tovább

Péter és Pál napja

Péter és Pál napja: az egyik legjelentősebb nyári ünnepkör, mely hagyományosan az aratási... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Magyarország