hirdetes

Hosszú hétvégézz a magyar tengernél: a legjobb Balatoni programok a hosszú hétvégére

VN
Hosszú hétvége a Balatonnál október 23-25

Fáklyás Tihany Séta

Nemcsak a kultúra szerelmeseinek, hanem a természet rajongóinak is érdemes a hosszú hétvégén Balatonra, azon belül is Tihanyra látogatnia. Fedezd fel a csodálatosan szép, és ősszel igazán különleges Tihany szépségeit egy igazi bakancsos túra keretén belül. „Sétánk során világosban indulunk, majd fáklyát gyújtva andalgunk a megüresedett, macskaköves tihanyi utcákon. Meg-megállunk, előttünk a Balaton, hátunk mögött kigyulladnak Tihany fényei és az idegenvezető mesél. Kell ennél több?” Ha nektek sem akkor itt tudtok regisztrálni: tihanyseta@gmail.com vagy +36 20 487 6701. Időpont: 10.24. 17:15, Időtartam: kb. 1,5 – 2 óra, Találkozó: Mádl Ferenc térJegy árak: felnőtt: 1.800 Ft, diák/nyugdíjas: 1.300 Ft (a helyszínen plusz 200 Ft), családonknt egy fáklya biztosított, ajánlott melegen öltözni!

hirdetes

Őszi Gyógynövényismereti Túra a Nemzeti Ünnepen- Tihany

Még egy érdekes túrát hoztunk nektek, a helyszín változatlanul Tihany, azonban a dátum péntek! A Tihanyi-félsziget magas biodiverzitásának köszönhetően relatív kis területen rendkívül sok gyógynövény faj mutatható be, miközben a félsziget egyéb természeti szépségeit is élvezhetik a turisták. A túra körülbelül 3 óra hosszú, gyönyörű panorámával, helyenként nehéz tereppel (szűk, köves ösvény, meredek emelkedők), viszonylag kevés, kényelmesen megtett kilométerrel, de annál több gyógynövénynél, a táv 6,5 kilométer. Részvételi díj: 2500 Ft/fő, ami a helyszínen fizetendő. Találkozás: gyülekező 15 perccel kezdés, azaz péntek 14.00 előtt, az Őrtorony-kilátó parkolóban - keresd a zászlót!

hirdetes

IX. Esküvői nyílt nap a Festetics-kastélyban- Keszthely

2020. október 25. vasárnap 10:00-17:00-ig rendezik meg a Festetics-kastélyban idén már 9. alkalommal az esküvői nyílt napot, amire szeretettel várják a leendő menyasszonyokat, vőlegényeket, és minden más érdeklődőt. A helyszín bemutatása mellett, lesznek kiállítók is bőven, smink, torta, dekor, fotó, és minden, ami kell. A belépés ingyenes.
 

Lapozzatok még egyet, mert vannak még szuper jó program ötleteink!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű magyar vizsla: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. A drótszőrű magyar... Tovább

Fekete kökörcsin

Fekete kökörcsin: nemzeti értékünknek számít, védett növény, melyet szigorúan tilos... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Utazás
X
Kövess minket facebookon!