hirdetes

Hosszú hétvégézz a magyar tengernél: a legjobb Balatoni programok a hosszú hétvégére

VN
Hosszú hétvége a Balatonnál október 23-25

Tök jó napok Rádpusztán- Balatonlelle

Ha ősz, akkor tökfaragásra fel, ezt Lellén is tudják, és a hosszú hétvégén ennek rendje és módja szerint szerveztek is tök jó tökös programokat. A programok október 24., 11:00-16:00, valamint Október 25. 10:00-12:00 tartanak. Milyen programok? Lesz tökfaragás és tökfestés Kalmár Benedek Tökkirály- és Tökfaragó mesterrel, tökkiállítás, természetesen kézműves foglalkozás, tök jó játékok, tökös minikvízek, arcfestés, tökös kincskeresés a Kölyök Tanya területén, autentikus Lovasbemutató, éllatsimogató, pónilovaglás és lovaskocsikázás. A gyerekek odáig lesznek! 

hirdetes

IV. City Cartel Fuss Neki futófesztivál

Az aktív programok szerelmeseinek a túrákon kívül még ezt tudjuk ajánlani. Időpont: 2020. október 24., a pontos óra a választott táv függvénye, lesznek rövidebb és hosszabb távok is. Rajt és cél helyszín: Balatonlelle, Móló sétány. A futóversenyt a Szervező 800 m, 2 km, 4,5 km, 10,5 km és 21 km távokon hirdeti meg az általa kijelölt útvonalakon. Nevezni előzetes, és a helyszínen is lehet.

hirdetes

Pezsgő-sziget 2020 Balatonfüred

Természetesen Füred sem maradhat programok nélkül az ünnepi hosszú hétvégére. Különleges Champagne-ok, osztrigák és zene a füredi mólón. Új minőségű vendéglátás, kifinomult kínálat ez várja két napon keresztül Balatonfüreden az érdeklődőket. A rendezvény ingyenes, mindenki számára nyitott, mindkét nap, azaz 24., valamint 25. is 10-20 óráig tart. A jó hangulatról a legjobb pezsgők és finom falatok mellett mindkét nap dj-ék illetve Bakó Krisztina énekes és Juhász Attila jazz zongoraművész gondoskodik.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bolhási-víznyelőbarlang

Bolhási-víznyelőbarlang: A Jávorkúttól északkeletre található a Bolhási-víznyelőbarlang.... Tovább

Vizsolyi Biblia

Vizsolyi Biblia: A Károlyi-biblia avagy vizsolyi biblia a legrégibb fennmaradt teljes, magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Utazás
X
Kövess minket facebookon!