hirdetes

Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

Sz.F.

A csillagjegyek azt is megmutatják, mennyire bosszantó egy nő! Most felállítottunk egy sorrendet, nézd meg te is a 12 különböző csillagjegy bosszantó tulajdonságait! Ki tudod találni, melyik csillagjegy áll az első helyen?

Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

12. helyezett – Nyilas

A megtisztelő 12. helyet a Nyilasok szerezték meg, akikért egyáltalán nem kell harcolni. Nyugalom, nem kell rögtön pezsgőt bontani, hogy megünnepelje a könnyen szerzett győzelmet! Először jegyezze fel azt az illemkönyvébe, hogy melyik is az a Nyilas nő, akinek az az elve: „Szex nem szükséges ahhoz, hogy randizzunk”. Csak azért, hogy tudja. Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak, a férfi a szex után azonnal rohan jegygyűrűt vásárolni. Ugye, ez nem így van. Rábeszélni arra egy Nyilas nőt, hogy komoly kapcsolatba kezdjen ez nem könnyű falat, szinte lehetetlen.

11. helyezett – Kos

A 11. hely a Kosoké, akik utálják, sőt nagyon idegesek lesznek az olyan férfias közeledéstől, mint a virágcsokor (Ennyi pénzt kidobni ilyen közönséges dologra, már bocsásson meg!), az udvariasság (A nagyanyádnak nyújtsál kezet, nagyeszű!), a vacsora meghívás egy drága étterembe (Ünnep van, vagy megkaptad a nyugdíjadat? ). Azaz, a Kosért nem kell harcolni. A Kos inkább hódítani szeret. Add meg magad, vagy menekülj. Menekülj! „Ha szeretnéd, ha nem, mi megtanítjuk neked, hogy mit is jelent az, hogy menekülni”. Azért adjuk ezt a tanácsot, mert nem szabad elvenni tőled minden reménysugarat.

hirdetes
hirdetes

10. helyezett – Szűz

Nem kell semmit ahhoz tenni, hogy meghódíts egy Szüzet. Valóban semmit. Csak meg kell felelni a férfiakkal szemben támasztott követelményeinek. Igen, az összes tengernyi követelményeinek. Ha ezeknek megfelelsz, akkor a Szűz mindent megtesz. Ha viszont nem, akkor már az első közeledéskor lekoptatnak. Ha épp, hogy csak megfelelsz és jó pontokat akarsz szerezni, vagy meg akarod mutatni, hogy mekkora macsó vagy, vigyázz: mert ha a Szűznek nem is kellesz, akkor is rád tapadhat. És addig nem enged el, amíg ki nem veri a fejedből ezt a macsós butaságot. Ezt egy örök életedre megtanulod.  Ez egy agymosással egyenértékű. A következő oldalon folytatom! 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Walesi bárdok

Walesi bárdok: Az egyik leghíresebb magyar vers, melyet minden magyar ember általános iskolai... Tovább

Rippl-Rónai József

Rippl-Rónai József: Rippl-Rónai József magyar festő- és grafikusművész, a 19. század egyik... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!