hirdetes

Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

Sz.F.
Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

9. helyezett – Skorpió

Nem várt fordulat! Valamiért mindenki úgy gondolja, hogy egy Skorpió nő meghódítása hihetetlenül nehéz feladat, pedig ez valójában nagyon egyszerű. Már kora gyermekkorától minden férfi tudja, hogy mit kell tennie: El kell menni Smaragd városba, meg kel keresni a varázslót és el kell kérni tőle az agyat, a szívet és a bátorságot. A bátorság ahhoz kell, hogy közeledni tudjunk a Skorpióhoz, az agy, hogy ne csípjen halálra, a szív pedig ahhoz kell, hogy azt megsüsse, majd egy chiantival leöblítse.

8. helyezett – Rák

A legbutább kérdés a világon „Hogyan hódítsam meg a Rák csillagjegyű hölgyet?” Még jó, hogy nem azt kérdezi meg, hogy kell levegőt venni a példának okáért. Csak vedd el őt, Öcsi. Más megoldás úgysem létezik és nem is érdemes más megoldást keresni. Sokkal nehezebb kérdés: ha véletlenül úgy alakul, akkor hogyan tudsz megszabadulni tőle? Az az igazság, hogy erre még mi sem tudjuk a megfelelő választ. Ahhoz, hogy megszabadulj tőle annak az elve egyszerű: csak el kell válni tőle, buta fiú. De ezt hogy lehet úgy végrehajtani, hogy a legértékesebb dolgod ne maradjon nála, arra még nincs tudományos magyarázat. Ha harapófogóba kerültél, akkor mindennek vége. Vigaszként az tudjuk mondani, hogy ha sikerül elválni egy Ráktól, akkor kiváló színész lehetsz. Rád vár a mese szinkronizálása.

hirdetes
hirdetes

7. helyezett – Bika

Jegyezze fel a receptet: ahhoz, hogy meghódítsunk egy Bika csillagjegyű hölgyet, lazának és nagyvonalúnak kell lenni. A társadnak olyannak kell lennie, akivel soha sem unatkozol. Akivel mindig mindent meg tudsz beszélni és mindent megért. Aki előtt sohasem kell képmutatónak lenni. Akivel el tudsz fogyasztani egy sört és egy virslit a nagymama pottyantós WC-s telkén. Persze a virslire még a platina gyűrűnek is fel kell kerülnie. Honnan lesz ennyi pénze a laza csávónak? A bikának mindegy, hogy honnan. Ez nem az ő problémája, értsd meg. Neki csak az kell, hogy másnap tudjon valamivel dicsekedni, tehát kapd össze magad gyorsan.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szikvíz

Szikvíz:Hungarikum. Felfedezése a véletlennek tudható be. A szódavíz készítéséhez... Tovább

Kulcsár Győző

Kulcsár Győző: Magyarországnak 3 4-szeres olimpiai bajnoka van, Kulcsár Győző az egyik... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!