hirdetes

Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

Sz.F.
Bosszantó csillagjegyek - Ezekkel a nőkkel vigyázz! - Magadra ismersz?

3. helyezett – Vízöntő

Harmadik hely, bronzérem és díszoklevél jár a Vízöntőknek. A Vízöntőnek te magad tetszel, az összes butaságoddal, szorongásoddal, az idétlen ajándékaiddal és a virágcsokraiddal együtt. Nagy örömmel randevúzik veled, legyen az színház, vagy étterem, vagy akár egy park padja. Szereti, ha kéz a kézben jártok, ha kacérkodik veled és nagyokat tud nevetni a vicceiden. Minden cselekedete őszinte, nincs benne semmi hazugság. És ugyanúgy őszinte akkor is, amikor nem akar lefeküdni veled. Egyáltalán. Ha-ha-ha. Átvertek!

2. helyezett – Bak

Az ezüstérmet a Bakok kapják, akiket meghódítani reménytelen eset. Még ha a sárkány fejét is teszed az asztalára, a királylány kezét akkor sem kapod meg. Esetleg olyan máshonnan származó ismeretlen királylánynak a kezét kaphatod meg, aki már réges-régen a birodalmadban tartózkodik. A lényege az, hogy a Bak csillagjegyű hölgyek nem szeretik a futó kalandokat. A Bakok komoly kapcsolatra vágynak, a céljuk „Sokáig boldogan együtt élni, és együtt egy napon eltávozni.” De először, saját maga szeretne egyedül és boldogan sokáig élni. Egy próbát megér. Hátha épp most önti el őt a szenvedély és pont olyanra van szüksége, mint „Egy kétségbe esett szerelmes férfire”.

hirdetes
hirdetes

1. helyezett – Halak

Tá-dám! Az első hely és az aranyérem a Halaké! Akik köztudottan nagyon merevek, saját gondolataikban elmerülők, magukba zárkózottak és nem e világiaknak tűnnek. Meghódítani őket csak nagyon különleges módon lehet, de ennek a módszerét biztosan senki sem ismeri. Meglepetés! Mi tudjuk. A vízben lebegve régi lyukas zokninak kell álcázni magunkat. Akkor lehet, hogy a hal odaúszik hozzád, kíváncsian rád tekint és egy farokcsapással eltűnik az óceán mélyén. Mert valójában ő nem zárkózott be önmagába. Csak lesben áll a szép korallok között. Tehát, ha a halat meg akarod hódítani, ő egyszerűen csak, bekap „Hamm”. Ezután minden a szerencsén múlik. Vagy rögtön lenyel, vagy először még játszik veled. Úgy fog a hódítóval játszani, mint macska az egérrel, ez a legkedvesebb játéka.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A nagy tiszai ciánmérgezés

A nagy tiszai ciánmérgezés: Óriási tragédia ez az újkori magyar történelemben. A tiszai... Tovább

Nagysándor József

Nagysándor József: Nagysándor József honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike. 1803.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!