hirdetes

Mi az a DJI Local Data Mode, és hogyan teszi biztonságosabbá a drónreptetést?

Máté Balázs
Mi az a DJI Local Data Mode, és hogyan teszi biztonságosabbá a drónreptetést?

Hogyan aktiválható a DJI Local Data Mode?

Hogyan aktiválható a DJI Local Data Mode a DJI Fly alkalmazásban?

Ha a DJI Fly alkalmazásban szeretnéd használni az LDM-et, akkor nyisd meg a főképernyőt, koppints a profil gombra, majd választ a Settings (Beállítások) opciót. Ez után görgess le a Privacy (Adatbiztonság) opcióhoz, amelyen belül legfelül találod majd a Local Data Mode-ot. Aktiváld a kapcsolót, majd indítsd újra az alkalmazást. Miután ráböksz a megerősítésre, az alkalmazást csak akkor használhatod ismét, ha újraindítod azt (nem magát a telefont/táblagépet).

Hogyan aktiválható a DJI Local Data Mode a DJI Go 4 alkalmazásban?

A Local Data Mode egyelőre még nem érhető el az alkalmazásban, de a következő hónapok során a DJI ezt is frissíti majd. Amikor az opció belekerül, válaszd a Me (Én) fület, azon belül a Settings (Beállítások) gombot a jobb felső sarokban, majd koppints a Privacy settings (Adatbiztonsági beállítások) fülre. Itt lesz érdemes keresni a beállítást.

hirdetes

Hogyan aktiválható a DJI Local Data Mode a DJI Pilot alkalmazásban?

A Local Data Mode már 2017 óta elérhető a DJI Pilot alkalmazásban, elvégre ez az applikáció jár a kormányzati és kereskedelmi célokra szánt DJI drónokhoz. Aktiválásához nyomj a menü gombra a jobb felső sarokban, majd választ a Settings (Beállítások) gombot. Ezen belül már nem lesz nehéz rátalálni az LDM-re, és be/kikapcsolni azt.

hirdetes

Hogyan aktiválható a DJI Local Data Mode a DJI Go alkalmazásban?

A DJI Go alkalmazást manapság főleg azok használják, akiknek van egy DJI Inspire 1-esük. A DJI egyelőre nem beszélt arról, hogy ebbe az alkalmazásba is beépítik-e majd az LDM funkciót, de érdemes figyelni a frissítéseket.
 

Itt az új DJI Mavic Mini 2!

Hamarosan itt van a Mavic Mini 2 4K! Mutatjuk, mit tudunk róla, ha igaz, akkor ismét sok új drón felhasználót generál majd a DJI ezzel a kicsi drónnal! Mutatjuk, mit tudunk most róla! Kattints IDE!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Drótszőrű magyar vizsla

Drótszőrű magyar vizsla: a 9 tradícionális magyar kutyafajta egyike. A drótszőrű magyar... Tovább

Túrós csusza

Túrós csusza: Cukros vagy sós? Nagy talány, és tényleg létezik mind a kettő változat... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek